For leveranse før jul: husk å legge din bestilling innen 15 desember kl.12. 


Våre kunder sier


Velkommen til Hoppeeksperten!

Så gøy at du vurderer å kjøpe en trampoline. Vi håper du finner en modell du blir godt fornøyd med. Dersom du har noen spørsmål, så nøl ikke med å ta kontakt. Vi er her for deg!

Ring: 85 22 63 90, eller send en e-post til: info@hoppeeksperten.noTrampoline – best i test!

Med en trampoline i hagen har du det morsomste treningsredskapet i verden utenfor døren. En god trampoline er ikke bare for lek, den gir faktisk trening uten at man tenker på det, for man hopper jo fordi det er moro.
 
Vi tilbyr et nøye utvalgt sortiment av trampoliner som passer for alt fra familier til proffer. Trampolinene kommer fra svenske North Trampoline. Alle våre trampoliner er av høyeste kvalitet, med innovative funksjoner og høy sikkerhet.

I vår kjøpsveiledning og rundt omkring på nettstedet finner du informasjon om de forskjellige delene i trampolinen, tips om vedlikehold og sikkerhet og svar på vanlige spørsmål.
 
Hvis du har spørsmål kan du kontakte vår fantastiske kundeservice. Vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg med å finne riktig trampoline!

En trampoline som setter kvalitet og sikkerhet i fokus 

Hvis man kjøper en billig trampoline på et varehus må man være forberedt på at den kan ruste og gå i stykker i løpet av ett til to år. Dessuten er ofte kantbeskyttelsen og festeanordningene dårlige, noe som øker risikoen for skader. En trampoline av høy kvalitet lønner seg i lengden. Så enkelt er det.

I våre trampoliner satser vi på kvalitet i både materialer og utførelse. Det gir lang holdbarhet, høy sikkerhet og fantastiske ytelser. Det er også derfor vi har blitt ”Best i test” hos både Testfakta / Statens tekniska Forskningsinstitut og i SVTs program R.E.A (Sveriges Television).
 
Å hoppe på trampoline er fantastisk morsom!

X

Innstillinger for informasjonskapsler