Kundeservice   Frakt og leveranse

Frakt og leveranse

NB! På grunn av den pågående COVID-19 situasjonen, kan forsinkelser forekomme på våre leveranser. Vi jobber iherdig for å opprettholde våre oppgitte leveringstider, men forsinkelser kan oppstå fra våre leverandører og/eller speditører som er utenfor vår kontroll. Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører og håper på din forståelse.
 

Vi tilbyr to forskjellige fraktalternativ på trampoliner.


Miljøfrakt 399,- 5 - 8 hverdager
Prioritert levering 599,- 2 - 6 hverdager


For varer som ikke er på lager, sendes ordren med valgt fraktmåte først når den er komplett.


Om miljøfrakt
Miljøfrakt betyr at plassen i godsselskapets leveranser er optimalisert for å redusere antalet  transporter på veiene for å redusere klimapåvirkningen.


Du vil få en e-post med sporingsnummer etter at varen din er sendt fra vårt lager. PostNord sender SMS hvor de gir deg noen alternativer til når de kan levere før leveransen kan finne sted. Ved noen tilfeller og steder har de kun utleveringer på visse ukedager, noe som kan påvirke vår normale leveringstid.
Små og middels store pakker blir vanligvis sendt med MyPack og hentes gjennom et nettverk av MyPack utleveringssteder, for eksempel postkontor i butikk. Ved MyPack-leveranser mottar man en SMS som gir beskjed om når pakken er tilgjengelig for henting.


Fraktpris på tilbeør og reservedeler:

0-5 kg
Miljøfrakt: 99,-
Prioritert levering: 139,-


6-10 kg
Miljøfrakt: 149,-
Prioritert levering: 199,-


11-60 kg
Miljøfrakt: 229,-
Prioritert levering: 299,-

X

Innstillinger for informasjonskapsler