Kundeservice   4 grunner

4 grunner for å handle hos Hoppeeksperten

 

Vi er stolt av å gi god service. Hos oss får du alt fra rådgiving til reservedeler.

 
1.
Hoppeeksperten kan sine produkter.
Vi har reist rundt, besøkt ulike produsenter og leverandører og plukket ut de beste og mest prisverdige trampolinene i verden i henhold til våre egne forventning og erfaringer. Alle produkter er nøye testet av oss. Vi monterer, demonterer, klipper istykker kantbeskyttelse og slenger oss inn i sikkerhetsnett for å se om de møter våre høye krav vedrørende kvalitet, trygghet og standar. Vi vet hva vi selger, og det er bare trampoliner av høy kvalitet som i tillegg til å være de beste på markedet skal overleve det nordiske klimaet.
 
2. Hoppeeksperten sparer tid for deg
Du bestiller enkelt via vår hjemmeside og ofte blir varene sendt samme dag eller dagen etter. Skulle noe ikke være som du forventet deg vedrørende produktene våre så sender vi raskt erstattningsdeler om det er en fabrikasjonsfeil eller innenfor garantien. Vi har et enormt lager med reservedeler til våre trampoliner. Vil du ha trampolinen enda raskere så kan du hente den selv på vårt lager utenfor Oslo eller i Stavanger.
  
3. Hoppeeksperten sparer penger for deg
Fabrikken – vårt lager – din hage. Det finnes ingen flere mellomledd. Vi importerer selv over 90% av alle trampoliner direkte fra fabrikken. Ingen grossister, ingen mellomhender, ingen butikklokaler eller tjenestebiler. Lave omkostninger gjør at vi kan holde betydlig lavere priser enn konkurrentene. Faktiskt opp til 35% lavere pris på samme produkt enn den nest laveste prisen i EU.
 
4. Hoppeeksperten tar hånd om deg fra begynnelse til slutt
Vi er stolt av å gi god service. Hos oss får du alt fra rådgiving til reservedeler. Vi har kunskap om produktene, våre lager, raske transport vedrørende frakt og vi samarbeider med noen av de ledende produsentene i verden. Til sammen gir dette et godt grunnlag for kvalitet og tillgang på reservedeler.
 
 

X

Innstillinger for informasjonskapsler