HPS™ er et unikt sikkerhetssystem designet av svenske ingeniører og spesielt utviklet for økt sikkerhet ved bruk av trampoliner. HPS™ vil beskytte barnet ditt mot unødvendige ulykker gjennom innovativ design i trampolinens konstruksjon.

 
NORTH Trampoline forplikter seg til å forsyne markedet med de sikreste trampolinene i verden. En trygg trampoline er en trampoline som reduserer alle risikoer som man utsettes for ved å hoppe på en trampoline. Vi ønsker at vi selv, våre barn og våre kunder skal kunne ha det gøy samtidig som de føler seg trygge.

Det er derfor vi gjør det morsomme trygt og sikkert på en helt ny måte.

 

Trampolinens HPS

 

 

NORTH's spesialdesignede hoppeduk er utstyrt med HPS™ som enkelt forklart er en forlengelse av hoppeduken som dekker fjærene til trampolinen. Dette gjør at risikoen for å gli med føtter og armer mellom kantbeskyttelsen og ned til fjærene blir minimale og bidrar dermed til økt trygghet for hopperene.
 

 

Beskyttelsesnettets HPS 

 


En annen del av HPS™ unike design har blitt brukt til våre sikkerhetsnett. Vi har laget en ekstra kant på innsiden av sikkerhetsnettet. Om man lander på kanten av sikkerhetsnettet, vil foten til den som hopper bli forhindret fra å skli eller ende opp utenfor sikkerhetsnettet. Dette vil hjelpe den som hopper å bli tryggere på trampolinen.