Stories   Kjøpe trampoline

Kjøpe trampoline

Pris, sikkerhet og kvalitet

Å kjøpe en trampoline kan være en ganske forvirrende affære. Det finnes veldig mange ulike modeller på dagens marked. Alle har ulik kvalitet, sikkerhet, holdbarhet og pris. Når man ser de forskjellige modellene tenker man kanskje ikke på de største forskjellene som faktisk finnes i kvaliteten. De fleste ser jo faktisk ganske like ut. I mange butikker, varehus og større butikkjeder kan du finne trampoliner til veldig lave priser. Men hvor gode og trygge er disse billige trampolinene egentlig?

I denne filmen forklarer vi forskjellen mellom en billig og en dyr trampoline. Se gjerne filmen og les våre tips og råd her på hjemmesiden. Om du bruker litt tid på å informere deg selv om forskjellene om trampolinene på markedet kan du føle deg ekstra trygg når du endelig bestemmer deg for hvilken trampoline du skal kjøpe. Om du har du noen spørsmål om våre trampoliner eller om trampoliner generelt er vi bare en telefonsamtale unna. Ring 85 22 63 90!

For å gjøre det enklere for deg har vi nedenfor listet noen punkter du burde lese før du kjøper en trampoline.

 

Viktig å tenke på når du skal kjøpe trampoline

 

Sats på kvalitet!

Det første og beste rådet vi kan gi er å investere litt ekstra penger når du skal kjøpe en trampoline. I lengden er det bedre å kjøpe en trampoline med god holdbarhet, konstruksjon, stabilitet og trygghet. Unngå å kjøpe en trampoline bare fordi det er den billigeste på markedet. Kvalitet lønner seg!

Det er mange gode grunner til å investere ekstra penger i en bra modell som er anerkjent på markedet om man skal kjøpe en trampoline. Billigere trampoliner er som regel lettere vektmessig, dermed også mindre stabile. De kan ofte ruste enklere i sveiseskjøtene og er ofte utstyrt med kantbeskyttelser av dårlig kvalitet som ikke dekker fjærene og rammen skikkelig, noe som kan føre til alvorlige ulykker og rask slitasje. Sist men ikke minst, så er spretten ofte mye dårligere enn på dyrere modeller. Les mer her!

Her kan du lese om det store trampoline testet 2015 hvor vår modell North Challenger ble testvinneren. Se testresultatene 2015 her.
 

Tenk sikkerhet

Som i all annen sport og aktivitet kan man også ved å hoppe trampoline skade seg og bli utsatt for uhell - men du som kjøper kan bidra til å minimere risikoen for dette.
 

1. Sats på kvalitet når du skal kjøpe trampoline. De billige er ikke så trygge som de dyrere modellene på markedet.

2. Kjøp et sikkerhetsnett. Sikkerhetsnett er en god forsikring for økt trygghet både for barn, ungdommer og voksne. De fleste modellene våre kan også graves ned i bakken.

3. Aldri hopp mer enn to personer samtidig. Kollisjoner når flere hopper samtidig er grunnen til over halvparten av skadene som skjer på trampoliner. Barn under 6 år bør alltid hoppe alene da de kan ha problemer med balansen og vurdering av hva som er farlig eller ikke.

4. Kjøp en stige. Om du ikke har en nedgravbar trampoline anbefaler vi at du kjøper med en stige. Da får både barn og voksne en trygg måte å komme seg opp på trampolinen.

 

Hvilken størrelse skal jeg velge?

Størrelsen på trampolinen du bør velge avhenger naturligvis av hvor mye plass du har til rådighet. Trampoliner bør plasseres på en jevn gressflate med god plass rundt hele trampolinen (spesielt hvis du ikke har et sikkerhetsnett). Å ha en større trampoline minsker risken for at man kolliderer eller kræsjer inn i hverandre når man hopper sammen, pluss at det gir et mye bedre utgangspunkt for å utvikle sine hoppe-egenskaper, trikse og gjøre saltoer. En større trampoline gir hopperene flere muligheter og ytelse for aktiviteter, trening og egen utvikling. Det gir også en god følelse av trygghet å ha et større område å hoppe på. Større hoppeflate, mer moro - det synes i hvert fall vi i Hoppeeksperten.

 

Beskyttelse mot vær og vind

Et overtrekk kan bidra til å forlenge levetiden til en trampoline. Vi anbefaler overtrekk til trampoliner som er plassert relativt nærme skogholt eller lignende områder der det kan falle grener, løv, bar o.l. på hoppeduken. Et overtrekk er hovedsakelig for å beskytte trampolinen fra å bli unødvendig skitten. Med tanke på regn er det ikke så viktig om man har et overtrekk eller ikke. Vi anbefaler overtrekk også ved anledninger der man skal reise vekk i lengre perioder for å hindre at trampolinen blir tatt i bruk når man er bortreist (f.eks. naboens barn).

Å forankre trampolinen sin er alltid en fordel, men er kanskje spesielt viktig for deg som bor ved kysten eller områder der det er sterk vind og skiftende værforhold. Et forankringssett kan hjelpe med å holde trampolinen på plass ved stormer, men ved ekstreme forhold anbefaler vi at trampolinen demonteres. Forankringssett fungerer veldig bra ved normalt skiftende vær.

 

Å kjøpe trampoline hos Hoppeeksperten

Det er store fordeler med å investere i trampoliner som er laget med fokus på kvalitet og holdbarhet. En trampoline med tykk kantbeskyttelse, slitesterkt materiale og en kraftig holdbar ramme krever en viss pris. Å kjøpe en trampoline som også har god fokus på innovative sikkerhetsløsninger gir både foreldre, ungdommer og barn en trygghet når de hopper. Om du ønsker en slik trampoline er Hoppeeksperten riktig for deg. Andre fordeler om du velger å kjøpe en trampoline hos oss er at vi gir deg en trygghet ved at vi har et veldig stort og omfattende lager av reservedeler til alle våre modeller, samt en kundeservice som er tilgjengelig året rundt. Med vår garanti vedrørende reservedeler vil du ha muligheten og tilgjengeligheten til å reparere eller oppdatere din trampoline mange år etter kjøpet. Hvis du ikke finner delene tilgjengelig på vår hjemmeside, eller du trenger hjelp med å finne ut hvilke deler du trenger; ta kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg mer enn gjerne med å finne ut nøyaktig hvilke deler som behøver å erstattes - og ikke mer enn det. Hoppeeksperten er her for å hjelpe deg finne de beste løsningene for deg, ikke for å selge deg de dyreste delene eller trampolinene på markedet.

Om du bestemmer deg for å kjøpe trampoline hos oss på Hoppeeksperten, får du garantert et produkt med høy kvalitet, lang holdbarhet og meget god sikkerhet som du vil ha glede av i mange år framover. Alle modellene våre holder denne standarden. Om du lurer på noe, så ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Mer informasjon finner du om trampoliner her: Vanlige spørsmål og svar


X

Innstillinger for informasjonskapsler