198
Tilbehør   North Base
STORSELGER!

North Base

★★★★ ★★★★★ 9 omtaler

North Base er en smart plattform som gjør det lettere å komme seg opp og ned på trampolinen.


North Base

Smart tilbehør!

North Base er en smart plattform fra North Trampoline som gjør det lettere å komme seg opp og ned på trampolinen. 
Base kan justeres i høyden og passer derfor til alle våre ulike trampoliner med unntak av North Explorer Rektangulær, Performer og Athlete.
 
Plattformen er utstyrt med en nyttig nøkkel- og mobil-lomme så man vet hvor man har sine saker når man hopper på trampolinen.  

Sklie!

Hvis du kjøper en North Sklie har barna en enda morsommere måte å komme seg av trampolinen på. Kjempekult!

 

★★★★★★★★★★

Ble en superhit hos barna med en gang. Virker å være veldig god kvalitet på materialer og det er med en god monteringsanvisning. Veldig fornøyd.

Fredrik F
2018-09-09

★★★★★★★★★

En strålende enkel trygg og morsom plattform. Mine ettåringer går opp sklia krabber inn på trampolinen ut igjen og sklir ned sklia på magen. Det eneste minuset.- innfestingen i trampolinen burde vært laget en hurtigere tilkobling for å ta det fra hverandre for eks ved flytting av trampolinen. Ellers- veldig fornøyd.

Marcus B
2018-07-17

★★★★★★★★★★

Alt fungerer helt fantastisk Plattformen og basket settene var enkle å montere. Veldig artig å bruke mens barna og voksne hopper

Roger B
2018-07-12

★★★★★★★★★

Vi er super fornøyd med kundeservicen og har fått god hjelp med alt vi har lurt på. Hurtig levering og var enkel montering av produktet.Produktet er solid og sterkt men litt misfornøyd med spretten i forhold til prisen. Men ungene er fornøyd og da er vi fornøyd?

Britt R
2018-07-11

★★★★★★★★★

En del plunder å montere. Virket til å være laget med for store pasninger. Fungerer godt.

Geir Stian S
2018-07-11

★★★★★★★★★

Rask og bra service. Varene ble sendt med en gang

Morten S
2018-07-11

★★★★★★★★★★

Dette er virkelig kongen i gataEn utrolig bra og ikke minst veldig populær trampoline. Veldig praktisk trapp med plattform konbinert med den smarte åpningen i nettet gjør dette til en veldig trygg og sikker lekeplass.Lett å montere med bra instruksjoner og alt virker veldig solid og gjennomført.Enkel bestilling på nett og praktisk med henting på lager i Stavanger gjør at Hoppeeksperten kan anbefales på det varmeste.

Paul K
2018-07-10

★★★★★★★★

Overraskende mange deler som skal monteres med et helt arsenal av ulike typer skruermuttereskiver. Det var ikke helt samsvar mellom tegning og produktet samt medfølgende skruer så det ble en del kløing i hodet. Særlig festing av sklie til plattform var en utfordring da produsenten tydeligvis har byttet strategi for feste av denne. Tegningen viser to tydelige hull selve plattformen som sklien skal festes i - samtidig som teksten sier at skruene skal festes mellom ramme og plattform. Sistnevnte strategi fungerte ikke da de medfølgende skruene var akkurat litt for korte mens førstnevnte strategi ikke var mulig pga skliens utforming. Vi endte opp med å borre to hull i plattformen og festet sklien i denne men måtte da sage av et par sentimeter plast på sklia for å få den langt nok inn på plattformen. Det hadde også vært ønskelig med litt mer info på nettsidene om hvordan plattformen skal festes til trampolina. Vi håpet på en løsning hvor den enkelt kan hektes avpå for å lettere kunne flytte trampolina ifm f.eks. gressklipping men i stedet er det fire skruermuttere som brukes slik at demontering er litt mer stress. Men er man to stk klarer man å flytte hele trampolina inkl. basen.Når man endelig har fått opp greiene fungerer den akkurat som forhåpet. Virker solid fin å se på morsom å bruke samt praktisk med en oppbevaringslomme. Så tommel opp for sluttproduktet tommel ned for monteringen.

Ole Johan R
2018-07-10

★★★★★★★★★★

Veldig fint tilbehør til de minste i familien.Gjør det både morsomt og trygt å komme seg på og av trampolinen.

Pascal M
2018-07-10

Manual:
North Base Plattform manual (PDF)

Monteringsfilm:

Har du spørsmål?

Kundeservice

Ring oss gjerne!
85 22 63 90

Telefontid:

Man-tors kl. 9-17
Fre kl. 9-16
Lunch-stengt: kl.12-12:30

 

Til kundeservice


X

Innstillinger for informasjonskapsler