Stories   Oval trampoline

Oval trampoline

En ny klassiker!

Vi ser en økt etterspørsel av ovale trampoliner på det norske markedet. En oval trampoline gir mange fordeler for hopperene, så vi anbefaler ofte våre kunder å se på ovale modeller om dette er noe som kan passe for dem.
 

Mer kontroll, bedre sprett

Først og fremst gir ovale trampoliner bedre kontroll ved hopping og en økt sprett-kapasitet. På runde trampoliner har man grunnet formen kun ett sentralisert midtpunkt, dvs. den sprett-sonen på midten av hoppeduken man naturlig blir trukket tilbake til ved hopping. På ovale trampoliner har man to sprett-soner, noe som gir flere valgmuligheter og bedre kontroll for hopperene. Om man er flere som skal hoppe sammen er det å ha to sprett-soner en stor fordel. På runde trampoliner opplever man av og til at man forstyrrer eller avbryter hverandres sprett om man hopper sammen. Dette oppstår mye mer sjeldent på en oval-formet trampoline, da man får et mer fordelt område å hoppe sammen. Dette er også en fordel trygghetsmessig for hopperene da man kan hoppe mer uforstyrret side om side. Ovale trampoliner tilbyr muligheten til å utvikle sine hoppe-egenskaper og beherskelse av kroppen bedre, både for barn, ungdommer og voksne som elsker å hoppe på trampoliner.
 

Perfekt for turn og gymnastikk

For de som driver med turn eller gymnastikk så er den lange overflaten som en oval trampoline tilbyr et perfekt for videre utvikling. Den ovale formen tilbyr et bedre utgangspunkt for å trene saltoer, turn, gymnastikk og andre øvelser da man får en mer naturlig mulighet til å satse fra den ene siden til den andre.
 

Enkel å plassere

Ovale trampoliner er også enklere å plassere i hagen eller lignende da man får flere muligheter til å flytte på den og tilpasse det området du ønsker. Om hagen din er litt smal vil det oppleves mer ryddig å ha en oval trampoline framfor en rund.


X

Innstillinger for informasjonskapsler