187
Tilbehør   North SPS - Silent Performance System

North SPS - Silent Performance System

★★★★ ★★★★★ 4 omtaler

SPS er Norths unike løsning som gjør at kantbeskyttelsen svever over fjærene.


North SPS - Silent Performance System

SPS – Det lille ekstra!

Vil du ha en mer lydløs trampoline med maksimal sprett?
SPS er North's unike og eksepsjonelle løsning som gjør at kantbeskyttelsen svever litt over fjærene.

Normalt når man hopper, blir kantbeskyttelsen og fjærene presset ned raskere enn kantbeskyttelsen har mulighet til å bevege seg. Da pleier de å møtes på halveien og kollidere. Ved kontakt går dette på bekostning av spretten og produserer en del lyd.

SPS er Norths unike løsning som gjør at kantbeskyttelsen svever ovenfor fjærene istedenfor å følge med i bevegelsen til hoppeduken og fjærene. Dette gir en bedre sprett og en mer lydløs hoppeopplevelse.  Endelig er det slutt på de konstante smellene ved kantbeskyttelsen og fjærenes sammenstøt!
 
Hvis det er små barn som hopper eller store som hopper forsiktig, så trenger man ikke SPS-system i like stor grad som når det er ungdommer eller voksne som skal bruke trampolinen til mer avansert og tyngre bruk.
 
Medfølger til North Performer og Athlete.
Passer til North Challenger (+Low) og Explorer (+Low). Passer ikke til Explorer 2020/2021 modellene.

 

Manual:
SPS manual

 

 

★★★★★★★★★★

Fungerte supert. Mindre støy og mer sprett. Anbefales

Morten G
2018-07-11

★★★★★★★★★★

Veldig bra system. Øker spretten betydlig og er ganske lett å installere. Kun ett minus og det er at hvis folk står oppå spsen så blir den veldig slakk og må strammes opp igjen. Men så lenge ingen går på den så fungerer den veldig bra

ingrid V
2018-07-11

★★★★★★★★★★

Sønnen på 14 er kjempefornøyd med trampolinen. Han driver med turn og div triksing. Kjapp leveranse og levert på døra .

Ingrid Annie M
2018-07-11

★★★★★★★

Hei.Tenkte å gi en tilbakemelding. Da jeg kjøpte trampolinen for noen år siden hadde jeg flere mangler i leveransen. Jeg purret opp og fikk bekreftet at resterende som ikke hadde blitt sendt skulle sendes. Jeg fikk da ettersendt noe av det som manglet. En stige og basketkurv Men det manglet fortsatt SPS systemet. Dette fikk jeg aldri selv om jeg hadde betalt for det.Når jeg skulle sette trampolinen opp nå i 2018 valgte jeg å prøve på nytt å få fatt i SPS system. Jeg hadde problemer med å dokumentere at jeg ikke fikk SPS systemet forrige gang da jeg kjøpte trampolinen. Så dermed betalte jeg på nytt og fikk dette tilsendt som jeg skulle. Så kjøpet av SPS systemet ble en suksess siden jeg denne gang faktisk fikk det tilsendt uten problemer.Så oppsummert:Har erfart at hoppeeksperten har eller har hatt problemer med å levere det som skal leveres. Ikke bra. Trampolinen er OK. SPS system mottatt OK. Men betalt 2 ganger.

Thomas Arnfinn I
2018-07-11

Har du spørsmål?

Kundeservice

Ring oss gjerne!
85 22 63 90

Telefontid:

Man-tors kl. 9-17
Fre kl. 9-16
Lunch-stengt: kl.12-12:30

 

Til kundeservice


X

Innstillinger for informasjonskapsler