284
Trampoliner   North Adventurer

Trampoline North Adventurer

★★★★ ★★★★★ 27 omtaler

Trampolinen med den myke spretten som passer bra for familier med hoppere i ulike vektklasser.

Fra

5 990,-

KJØP NÅ!
Utsolgt. Velg annen modell.

7 590,-
KJØP NÅ!
Utsolgt. Velg annen størrelse.

6 990,-
KJØP NÅ!
Utsolgt. Velg annen størrelse.

5 990,-
KJØP NÅ!

Trampoline North Adventurer

Oval og stilren familietrampoline

Trampolinen North Adventurer har en myk sprett som passer bra for familier med hoppere i ulike vektklasser. Her kan både store og små har det moro! Det ovale hoppe-arealet byr inn til lek og gir en veldig bra sprett.

En stilig og tøff trampoline!


 


Trampolinen med den myke spretten 

Trampolinen North Adventurer har den mykeste spretten av våre trampoliner, noe som gjør at den passer bra for hele familien, men spesielt godt for yngre barn. 

Den ovale formen oppmuntrer til lek og akrobatikk. 

 


Adventurer Aqua - Limited Edition

Nå kan du få kjøpt vår North Adventurer med den trendy fargen Aqua til kantbeskyttelsen! Med vår Limited Edition North Adventurer Aqua byr vi inn til fargesparkende lek for store og små. Sommeren er her, kom dere opp på trampolinen!

Adventurer Aqua 5,0 m finnes i et begrenset antall.


Sikkerhetsnett

Sikkerhetsnettet har robuste stolper som takler tøffe forhold og et finmaskert nett av slitesterkt materiale. Inngangen er overlappende noe som forenkler inn- og utgang, samt gjør at sikkerhetsnettet er veldig trygt.  

 

 Kvalitet og sikkerhet

Den svartlakkerte rammen gir en god beskyttelse mot rust, samt en diskrét og stilig look. Den lave prisen til tross, er kantbeskyttelsen ytre materiale laget av sterk vinyl og skiller seg derfor markant fra de tynne og skøre kantbeskyttelsene man kan se på billigere trampoliner. 

 Trygghet fra A til Å!

Adventurer’s Spring Guard-system (SG), der nettet går på innsiden av kantbeskyttelsen, stenger helt igjen mellom trampolinens hoppeduker og fjører, slik at ingen tær eller føtter får tilgang til fjærene. Bra for familien med små barn! 

 

 

★★★★★★★★★★

Hei. Produktet har jeg ikke fått montert opp og nå har jeg tenkt at jeg venter til våren med å få opp trampolina. Bestilling betaling og mottak av varen har gått helt smertefritt. Jeg har fått skikkelig god service og jeg er fornøyd med behandlingen jeg har fått som kunde.Med venleg helsing Kirsten

Kirsten F
2019-09-10

★★★★★★★★★★

Kjempefin trampoline for lekne barn som vil utforske og trene. Vi er strålende fornøyd - hele familien.

Jorunn Øvsthus B
2019-09-09

★★★★★★★★★

Trampolinen er super og har blitt veldig populær og mye brukt av våre 2 gutter på 10 og 12 år med venner. Akkurat passe størrelse og sprett for dem. De er også veldig fornøyde med at den er oval da det blir lettere å ta salto gjøre triks og å hoppe 2 samtidig. De er strålende fornøyde. Noe som definitivt kan bli bedre er installasjons-veilledningen som følger med. Den er ikke god. I kombinasjon med installasjonsvideoen og litt prøving og feiling lykkes vi dog å få satt den opp på noen timer...

Lidvar S
2019-09-09

★★★★★★★★★★

Trampolinen fungerer som ønsket. Virker som den har god kvalitet smarte løsninger et godt steg opp fra tradisjonelle billige trampoliner med blå kant.Regn med litt tid til montasje vær gjerne to men når alt er sammen er det stødig og bra. God og informativ hjemmeside. Kjempe bra levert av kundeservice og anbefale denne billigere trampolinen grunnet små barn så ikke far i huset tok helt av og kjøpte Explorer.

Eirik S
2019-09-09

★★★★★★★★★★

Flott trampoline som passer veldig godt til de små barna. Solid og robust i alle ledd. Litt knotete å sette opp helt alene men det går så det lønner seg nok å få hjelp til montering. Brukes hver eneste dag uansett vær. stor suksess :-

Håvard W
2019-09-09

★★★★★★★★★★

Ungene elsker den. Vi voksene liker at den ikke tar hele hagen. Lett å montere aleneLitt som IKEA. Fint med monteringsvideo på mail. Virker som den er solid. Lå fint i carporten når jeg kom fra jobb.Gøy for både voksne og barn?

Tomas A
2019-06-12

★★★★★★★★

Solid trampoline. Tidkrevende og vanskelig å montere med dårlig bruksanvisning. Reddet av nyttige youtube videoer med monteringsinstruks.

Jon Anders R
2019-06-12

 
Svar:

Hei,

Takk for din tilbakemelding.

Det er kjedelig å høre at du synes våre monteringsmanual er vanskelig å følge. Men, det er bra du ble reddet av bra Youtube-videoer!

Håper du får glede av trampolinen fremover.

Ha en fin dag :)


★★★★★★★★★★

Hopperksperten anbefalte adveture for oss som har hoppere i ulike aldre. Egentlig skulle vi bare ha noen reservedeler til den gamle trampolinen men det ville blitt samme pris som for en ny trampoline så vi gikk for en helt ny. Da vi fikk satt opp adventure 500 var vi litt usikre på hva vi synes. Vi hadde rund trampoline tidligere. Etter to uker med hopping fant vi ut at vi savnet den gamle trampolinen pga spretten og den store runde formen. Det var ikke noe problem hopperksoerten har 30 dagers retur. Vi pakket den sammen og kjørte den til oslo hvor vi også hentet reservedeler til den gamle. Jeg er veldig imponert over den gode servicen og hjelpsomheten. Alle jeg har hatt kontakt med har vært hyggelige og veldig hjelpsomme. Jeg føler meg trygg på å handle der. Raske svar og god veiledning. Ang. Adventister 500 så synes vi den var smal i bredden og spretten for myk- så det ble fort slitsom å hoppe på. Vi prøvde flere trampoliner i Oslo og det var nyttig å kunne teste de. Er fornøyd med 30 dagers retur slik at man virkelig får testet. Pengene for den vi returnerte kom rask tilbake på konto. Hjemmesiden er ryddig og fin. Bruksanvisningen til adventure var vanskelig å forstå så man bør se video av hvordan man gjør det før man setter den opp.

Linda H
2019-05-14

★★★★★★★★★★

Trampolinen er stabil og har fantastisk sprett man kan gjøre saltoer så lett som bare det. Den er enkel og trygg å komme seg inn og ut av. Jeg synes i tillegg at den ser solid og bra ut.

Benedicte H
2019-04-27

★★★★★★★★★

Super fornøyd med trampolinen Veldig bra kvalitet. God løsning og barnevennlig med tunnelsystem som inngang. Trampolinen passer utmerket til småbarnsfamilie Eneste vi har å utsette på er at nettet er festet på innsiden av rammematten. Man må være påpasselig med at små barn ikke går rundt på matten rundt trampolinen når det er flere inni trampolinen. Vi har opplevd at de små som ønsker å løpe rundt på matten blir dyttet og faller av.

Julia A
2019-04-25

 
Svar:

Hei,

Takk for tilbakemelding.

Jeg skal informere våre utviklere vedrørende dette.

Din tilbakemelding er gull verdt for at våre produkter skal bli bedre.

Ha en fin dag :)


Vis alle 27 omtaler >

Trampoline

3,5 m

4,2 m

5,0 m

Fjær (antall): 56 72 88
Vekt ink. sikkerhetsnett (kg): 85 105 119
Lengde/bredde (m) 3,53 x 2,45 4,23 x 2,95 4,95 x 3,42
Høyde (cm): 85 90 95
Hoppeduk (m2): 3,5 6 8,73
Stige inkludert: Nei Nei Nei
Sikkerhetsnett      
Høyde (cm): 185 185 185

 

Esker

3,5 m

4,2 m

5,0 m

Toprail- og Sikkerhetsnetteske      
Størrelse (cm): 129 x 55 x 30 154 x 56 x 31 178 x 57 x 32
Vekt (kg): 50 65 78
Beneske      
Størrelse (cm): 124 x 56 x 19 149 x 56 x 16 173 x 56 x 14
Vekt (kg): 35 40 41

Rammen er laget av galvaniserte stålrør med 42 x 1,8 mm (diameter x tykkelse) på 350 modellen og 50 x 2 mm på 420/500 modellene i ringen og 42 x 1,5 mm i bena. Rørene er galvaniserte og er pulverlakkerte i svart, samme type pulverlakkering som sykler har.
 
Kantbeskyttelsen sitter godt fast og er 15 mm tykk over både ramme og fjær for å gi en bra beskyttelse.
Kantbeskyttelsen er 35 cm bred. Kraftig kvalitet som er bra UV-beskyttet.
 
Hoppeduken er gjort av polypropylen og av god kvalitet.
 
Sikkerhetsnettets stolper har en dimensjon på 32,1 x 1,5 mm. Tunnelinngang. Ringdelen i toppen gir en fin rund form. SG-beskyttelsesystem.
 
Anbefalt maksimal vektbelastning: 120 kg (testet opp til 600 kg). Den største størrelsen (500) har en ekstra dyp sprett som passer best for personer opp til 80-100 kg.
 
Les mer om garantier her.
 
CE-merket: Ja
 
Cerifering: TUV / GS

Manual:
North Adventurer
 

Monteringsfilm:

North Base
North Base
Fra
1 190,-
North Stige
North Stige
Pris
399,-

Har du spørsmål?

Kundeservice

Ring oss gjerne!
85 22 63 90

Telefontid:

Man-tors kl. 9-17
Fre kl. 9-16
Lunch-stengt: kl.12-12:30

 

Til kundeservice


X

Innstillinger for informasjonskapsler