285
Trampoliner   North Challenger

Trampoline North Challenger

★★★★★ ★★★★★ 89 omtaler

North Challenger har i mange år vært en veldig populær trampoline. Her har trampolinen fått et oppdatert design med stilige detaljer.

Fra

8 190,-

KJØP NÅ!
Utsolgt!

9 290,-
KJØP NÅ!
Utsolgt. Velg annen størrelse.

9 990,-
KJØP NÅ!
Utsolgt. Velg annen størrelse.

8 190,-
KJØP NÅ!

Trampoline North Challenger

Trampolinen for nye høyder

North Challenger har i mange år vært en veldig populær trampoline som passer både yngre og eldre hoppere på jakt etter en veldig bra kvalitetstrampoline!

Nå har vårt testvinner Challenger fått et nytt design med den svarte kantbeskyttelsen og det  oppdaterte sikkerhetsnettet.

Ønsker du en rundt trampoline som er både trygg, stilren og tøff,  bør du absolutt satse på en North Challenger! 


 


Justerbar sprett

Spretten en det viktigeste for en morsom trampoline! Til Challenger medfølger fjærforlengere som gjør at du kan justere spretten etter behovet til de som skal hoppe mest på trampolinen. Challenger’s fjærer gir en herlig sprett med god reaksjon, noe som gjør at både lettere og tyngre hoppere får en bra opplevelse. 

Fjærforlengerne brukes for å gjøre spretten mykere for de minste. Når barna blir eldre og tyngre tas fjærforlengerne enkelt bort for å gi en hardere sprett. 

Spretten på North Challenger passer bra for personer som veier mellom 30-90 kg (med fjærforlengere 15-90 kg).  
 

HPS - Horizon Protection System

Challenger er utstyrt med North’s HPS-system som beskytter hopperen fra å få tilgang med armer og ben mellom trampolinens fjærer. HPS gjør også slik at området mellom kantbeskyttelse og sikkerhetsnett holder seg veldog avstengt, noe som er spesielt bra for familier med mindre barn som gjerne kryper rundt på trampolinen. 
 
Safety first!  
 

 Sprett

Spretten er det viktigeste for det som er morsomt med en trampoline! Challengers fjærer gir en behagelig og herlig sprett med en kvikk spenst i bunnen, noe som gjør at både lette og tyngre hoppere for en herlig opplevelse. 
 
Fjærene er galvaniserte, 33 x 215 mm og kornformede, det vil si bredere på midten og smalere i endepartiene. Formen gjør den dynamiske og gir en kvikk spenst og morsom sprett som passer hele familien.
 

 Kvalitet og sikkerhet

Trampolinens kantbeskyttelse er av sterk galon, 3 cm tykk og dekker til rammen og fjæren skikkelig med sin bredde på hele 38 cm. North Challenger er utstyrt med HPS. 

Rammen er kraftig, stabil og robust. 


Sikkerhetsnett

Trampolinens medfølgende sikkerhetsnett er sydd i et ekstremt stabil og finmaskert, UV-beskyttet materiale og er festet på kraftige rør med gode ordninger for feste. Innganger er overlappende og holdes derfor alltid stengt, noe som er designet for å gi økt sikkerhet. Stolpene er ekstra høye, 190 cm, noe som gir en god beskyttelse også for de som hopper veldig høyt.

Stolpene har svarte overtrekk som dekker til polstringen til disse slik at de beskyttes mot solen, samt gir trampolinen en stilren look.

De bøyde stolpene holder sikkerhetsnettet fast i formen og gir trampolinen en stilig look. 

Tilbehør!

SPS – Det lille ekstra!

SPS gir bedre sprett og nærmest lydløs hopping! SPS (Silent Performance System) er NORTH's unike og eksepsjonelle løsning som gjør at kantbeskyttelsen svever litt over fjærene. 


Les mer om SPS her...

 

★★★★★★★

Trampolinens kvalitet virker gjennomført men det samler seg alltid vanndammer på beskyttelseskanten når det regner som ikke renner av. Selve duken tørker fort men dammene blir liggende og renner inn på duken først når noen hopper. Her på vestlandet regner det jo ofte så derfor er trampolinen alltid våt og mine barn er ikke så begeistret for denne trampolinen som de var for den billige tørre vi hadde tidligere.Jeg var godt fornøyd med at den ikke knirket i starten. Men det varte heller ikke så lenge.

TOne T
2019-06-27

 
Svar:

Hei

Takk for din tilbakemelding.

Kan du sende oss noen bilder av vanndannelsen på din trampoline til info@hoppeeksperten.no så kan vi forsøke å løse dette problemet for deg?

Ha en fin dag :)


★★★★★★★★★★

Jeg er godt fornøyd med handelen og produktet. Har ikke noe å utsette på noe.

Mads H
2019-06-13

★★★★★★★★★★

HeiEtter å ha sett på trampoliner på hjemmesiden deres en stund tok vi turen for å prøve trampolinene deres i Oslo. Det var supert at trampolinene stod innendørs siden været ikke var helt med oss denne dagen. Vi ble fort enige om hvilken som falt best i smak og fikk raskt hjelp til å legge inn en bestilling. Synes de som jobbet denne dagen var veldig hjelpsomme og greie. Stod litt på overtid for at vi skulle få med oss trampoline denne dagen. Ingen sure miner for det. Blide folk. Tommel opp for dere: Tusen takk for super hjelp. Nå som vi har brukt trampolinen en stund vil jeg si at den er helt topp. Ungen merker kjempe forskjell og det gjør vi også. Mye mykere sprett enn en billig trampoline. mer behagelig å gjøre triks på. Tipp topp

Torhild M
2019-06-12

★★★★★★★★★★

Veldig bra trampoline og grei å montere dog kunne det vært et raskere monteringspatent på sikkerhetsnettet mellom matten over fjærene og selve trampolinen. Dette tok litt tid. Selve kvaliteten er bra så langt spesielt når man sammenligner med de noe billigere typene som mange rundt her har.

Tom Erik S
2019-06-12

★★★★★★★★★

Hei Vi er svært fornøyd med kjøpet. Ungene elsker trampolinen. Greit å montere vha instruksjonshefte og video. Litt lang leveringstid og prisen var noe høy. Ellers godt fornøyd

Jomar S
2019-05-29

★★★★★★★★★★

Trampolinen virker veldig solid og barna er meget fornøyd. ingenting å utsette på avtalen.

tom bertil E
2019-05-29

★★★★★★★★★★

kjempegøy. Ganske ok å sette opp alene ikke nødvendig med 2 personer men ser at det går lettere da. Passer fint til 3-4 - 8 åringer. Veldig fint med myke fjører så får de minste bedre hopp.Hadde vært kjekt med plass til en større men denne er bra likevel. Kjøpte også basket nett det brukes mye så.

Uno J
2019-04-25

★★★★★★★★★★

Rask levering bra kommunikasjon og topp produkt. Varen virker å være en solid konstruksjon :-)

Christoffer B
2018-08-29

★★★★★★★★★★

Vi kjøpte trampoline og nett og fikk god service i forkant av kjøpet og leveransen var rask. Selve monteringa gikk kjapt det også. Veldig godt fornøyd.

Espen I
2018-08-23

★★★★★★★★★★

Hei den var veldig lett å sette opp når man skjønte at den var annerledes enn en vanlig trampoline. Robuste deler og ikke minst nett. God sprett og ungene er svært fornøyd.

Torill M
2018-07-19

Vis alle 89 omtaler >

Trampoline

3,0 m

3,6 m

4,3 m

Fjær (antall): 72 80 96
Vekt ink. sikkerhetsnett (kg): 112 129 145
Høyde (cm): 95 95 95
Hoppeduk (m2): 4,1 6,3 10,1
Stige inkludert: Nei Nei Nei
Sikkerhetsnett      
Høyde (cm): 190 190 190

 
Esker

3,0 m

3,6 m

4,3 m

Toprail      
Størrelse (cm): 128 x 57 x 37 152 x 57 x 37 176 x 57 x 37
Vekt (kg): 60 74 85
Sikkerhetsnett- og Beneske      
Størrelse (cm): 125 x 48 x 32 148 x 50 x 24 171 x 50 x 24
Vekt (kg): 52 55 60

Rammen er laget av galvaniserte stålrör med 44x2mm (diameter x tykkelse) i ringen og 44x2mm/44x1.5mm mellomben/fotdel. Rørene er galvaniserte på inn- og utside, og er svartlakkert med pulverlakk. Samme type lakk som på sykler.
 
Kantbeskyttelsen sitter godt fast og er 30mm tykk over både rammen og fjæringen, dette for å gi ekstra god beskyttelse. Kantbeskyttelsen overlapper både hoppeduken og fjæringen med god marginal. Den har veldig kraftig kvalitet og god UV-beskyttelse.
 
Hoppeduken er av toppkvalitet. Det er en polypropylenduk med HPS-beskyttelse som dekker fjæringen for å forhindre skader.
 
Anbefalt belastning: 120 kilo (testet opp til 600 kilo).
 
Les mer om garantier her
 

Manual:
North Challenger Manual

 

Monteringsfilm:

Har du spørsmål?

Kundeservice

Ring oss gjerne!
85 22 63 90

Telefontid:

Man-tors kl. 9-17
Fre kl. 9-16
Lunch-stengt: kl.12-12:30

 

Til kundeservice


X

Innstillinger for informasjonskapsler