For leveranse før jul: husk å legge din bestilling innen 15 desember kl.12. 

295
Trampoliner   North Challenger Low

Trampoline North Challenger Low

★★★★★ ★★★★★ 1 omtale

Fantastisk sprett og sikkerhet med en nedgravbar trampoline for hele familien.

Fra

8 190,-

KJØP NÅ!
Utsolgt. Velg annen størrelse.

8 190,-
KJØP NÅ!
Utsolgt. Velg annen størrelse.

9 290,-
KJØP NÅ!
Utsolgt. Velg annen størrelse.

9 990,-
KJØP NÅ!

Trampoline North Challenger Low

Rund nedgravbar trampoline med unike egenskaper!

Den runde trampolinen North Challenger Low er en oppdatert versjon av vår nedgravbare North Challenger Low Classic. Trampolinen er nedgravbar og han en rammehøyde på kun 28 cm.

Med en tykk kantbeskyttelse, forlenget sikkerhetsnett og tilhørende fjærforlengere er den runde trampolinen perfekt også for mindre barn. Med sin lave høyde smelter trampolinen fint inn i hagen. Sprett – Trampolinen for trening og lek

North Challenger Low kommer med fjærforlengere, noe som gjør at trampolinens sprett kan justeres. En unik detalj! Uten trampolinens fjærforlengere klassifiseres spretten som middels hard, noe som passer best for personer i vektklassen 30-90 kg. Velger dere å forlenge fjærene med den medfølgende pakken blir spretten betydelig mykere og passer da for personer som veier ned til 15 kg. 


Tilbehør!

SPS – Det lille ekstra!

SPS™ gir bedre sprett og nærmest lydløs hopping!


Les mer om SPS her.


 Kraftig kantbeskyttelse for en tryggere trampoline

Trampolinens kantbeskyttelse er av 30 mm kraftig galon som dekker rammer og fjærer skikkelig. Rammen er robust og står stille på gresset ved bruk.
North Trampoline’s spesialdesignede hoppeduk kommer utstyrt med sikkerhetssystemet HPS. Det innebærer at hoppeduken har en forlengelse som fortsetter over trampolinens fjærer, noe som minimerer risken for å få tilgang til fjærene, hvor man kan få hender eller føtter i klem. Dessuten forsvinner risken for at man tramper igjennom mellom kantbeskyttelsen og sikkerhetsnettet.  


 Kvalitet og sikkerhet 

Trampolinen har blitt utstyrt med flere detaljer for å øke sikkerheten:
  • Polstring av skum på rammeverket
  • Høyt sikkerhetsnett på hele 190 cm. Sikkerhetsnettets inngangsparti er selvlukkende og har en ekstra beskyttelse (HPS) for å ikke havne mellom sikkerhetsnettet og kantbeskyttelsen. Dette gjør trampolinen ekstra trygg, da den hindrer hopperene fra å falle utenfor trampolinen når de er på innsiden av sikkerhetsnettet.
  • Trampolinen har et av markedets beste kantbeskyttelser (38 cm bred og 3 cm tykk). Denne dekker både rammen og fjærene til trampolinen.
  • Sikkerhetssystemet HPS – en beskyttelse som dekker fjærene slik at man ikke skal få tilgang til disse med armer eller ben. 

  

Sikkerhetsnett

North Challenger Low kommer med et øvre og nedre sikkerhetsnett. Nettes materiale er både slitesterkt og UV-beskyttet. Sikkerhetsnettets stolper er markedets kraftigeste, og med en glassfiberring former den øvre ringen av sikkerhetsnettet på en god og stabil måte som bevarer både spensten i nettet, samt formen. Sikkerhetsnettets inngang er overlappende og selvlukkende, derfor stenges denne automatisk når man har gått inn eller ut av trampolinen. 
 

 

★★★★★★★★★★

Utrolig fornøyd med servicen og trampolinen. Dette er å anbefale :-D

Kine S
2015-10-19

Modell

3,0 m

3,6 m

4,3 m

Fjær (antall): 64 80 96
Vekt (kg): 97 113 127
Dimensjoner,  lengde/bredde (m) 3,5 x 2,45 4,2 x 2,95 5,0 x 3,42
Høyde (cm): 28 28 28
Hoppeduk (m2): 4 7,3 9,79

 

Rammen er gjort av galvaniserte stålrør med 44 x 2 mm (350) / 50 x 2mm (420/500) i ringen og 44 x 2 mm i bena. Rørene er galvaniserte på både inn-og utsiden og er dessuten pulverlakkerte i svart, med samme type pulverlakkering som sykler har.
 

Kantbeskyttelsen sitter godt fast og er 30 mm tykk over både ramme og fjær for å gi en veldig bra beskyttelse. Kantbeskyttelsen er 380 mm bred. Kantbeskyttelsen overlapper både hoppeduken og rammen med flere cm. Veldig kraftig kvalitet som også er bra UV-beskyttet.
 

Hoppeduken er av beste kvalitet. En polypropylenduk med HPS.
 

Anbefalt belastning: 150 kg (Testet for opp til 750 kg)


Les mer om garantier her.

 

 

Har du spørsmål?

Kundeservice

Ring oss gjerne!
85 22 63 90

Telefontid:

Man-tors kl. 9-17
Fre kl. 9-16
Lunch-stengt: kl.12-12:30

 

Til kundeservice


X

Innstillinger for informasjonskapsler