Grunnet møte for kundetjenestens personal er vår kundeservice stengt idag. Velkommen tilbake imorgen! 

273

★★★★★ ★★★★★ 12 omtaler

NORTH Explorer ACTIVE Classic

North Explorer ACTIVE Classic – Vår populære ovale sports trampoline. Les mer

5 990,-
KJØP NÅ!
Få på lager
Kan hentes i Sofiemyr, Oslo
5 990,-
KJØP NÅ!
Utsolgt for 2018-sesongen
6 590,-
KJØP NÅ!
Trampoline NORTH Explorer ACTIVE Classic
Sprett
Sikkerhet
Kvalitet
?Sammenlign våre trampoliner!

Oval, lav sports trampoline!

NORTH Explorer ACTIVE Classic  – vår populære ovale og lave sport/fitness trampoline med korte bein anpasset for nedgraving. Den passer fint inn i hagen, med sine korte bein får den en høyde på 28 cm.  

Manual og instruksjoner for nedgraving av North Explorer Active Classic.

 Explorer ACTIVE Classic


For hvem?
Fitness og idretts-utøvere.  

For hva?
Fitness og trening i hjemmemiljøet.

Leter du etter en nedgravbar modell med sikkerhetsnett inkludert vil du finne alle våre lave trampoliner med sikkerhetsnett her.

Installasjon
NORTH Explorer ACTIVE Classic krever at et hull gravd under trampolinen. Installasjon og nedgravings-instruksjonene er inkludert i manualen. Manualen er også tilgjengelig her.


Tillbehør

SPS – Det lille ekstra!

SPS™ gir bedre sprett og nærmest lydløs hopping! SPS™ (Silent Performance System) er NORTH's unike og eksepsjonelle løsning som gjør at kantbeskyttelsen svever litt over fjærene. Normalt når man hopper blir kantbeskyttelsen og fjærene presset ned raskere enn kantbeskyttelsen har mulighet til å bevege seg. Da pleier de å møtes på halveien og kollidere. Ved kontakt går dette på bekostning av spretten og produserer en del lyd. SPS™ forhindrer dette. Nå er det endelig slutt på de konstante smellene ved kantbeskyttelsen og fjærenes sammenstøt! OBS! Dette er et tilbehør som må kjøpes separat. Les mer om SPS her.

 Sprett

På grunn av den ovale formen får man på Explorer ACTIVE Classic en noe dypere sprett enn på en rund trampoline. Fjærene, som er galvanisert og 215 mm lange, er ujevnt forspente når de sitter på plass mellom rammen og hoppeduken, dette for å gi maksimal sprett. 
 
Spretten på Explorer ACTIVE Classic er middels myk og passer best for personer i vektklasse mellom 25-90 kg.

 Kvalitet og sikkerhet

NORTH Explorer's spesialdesignede hoppeduk har et unikt sikkerhetssystem HPS™ (Horizon Protection System). HPS™ er en forlengelse av hoppeduken som tildekker fjærene til trampolinen. Dette gjør at risikoen for å gli med føtter og armer mellom kantbeskyttelsen og ned til fjærene blir minimale. HPS™ vil beskytte barnet ditt mot unødvendige ulykker gjennom dette innovative designet i trampolinens konstruksjon. Les mer om HPS™.
 
Kantbeskyttelsen er av kraftig vinyl og er 30 mm tykk. Kantbeskyttelsen dekker rammen og fjærene eksemplarisk. Rammen er veldig kraftig og stabil, noe som gjør at den føles meget solid og trygg for hopperen.

 

★★★★★★★★★★

Overlegen kvalitet, nabolagets beste sprett og lydfri bruk. Vi er 100% fornøyd.

Andreas R
2017-06-12

★★★★★★★★★★

Godt fornøyd. Betaler en del mer enn andre billigmerker men man får også mer. Merker at kvaliteten er god. Stor suksess for egne og besøkende barn. Anbefaler å gå for den største den er akkurat passe stor. Bra opplevelse av leveranse og service så langt.

Olav H
2017-06-09

★★★★★★★★★★

En trampoline med meget god sprett. Trampolinen ble levert på døra den var enkel å sette opp og med en god bruksanvisning. Trampolinen brukes mye og barna er storfornøyde. Anbefales

Hågen K
2016-07-27

★★★★★★★

Trampolinen fungerer godt. Leveringstiden ble ikke overholdt. Tok særdeles lang tid. Hoppeeksperten hadde estimert leveringstid på bestillingen snakket også med kundeservice som bekreftet leveringstiden mm. Kommer ikke til å anbefale hoppeeksperten videre til noen i og med at trampolinen ikke ble levert til avtalt tid innenfor rimelighetens tidsrom.

Renate S
2016-07-26

 
Svar:

Hei Renate. Godt å høre at dere er fornøyd med trampolinen. Når det kommer til leveransen så beklager vi virkelig at dette tok mer tid enn forventet. Dessverre kan det av ulike grunner som vær, vind og vei bli forsinkelser. Det er meget beklagelig at dette rammet dere og vi i Hoppeeksperten unnskylder alle problemer dette medførte dere. Takk for at dere gjør oss oppmerksomme på dette problemet så vi kan ta det videre med fraktselskapet.

Vi ønsker dere en super sommer med mye hoppeglede!


★★★★★★★★★★

Vi hadde en del spørsmål angående valg av trampoline og fikk god service og rask levering.

Emil K
2016-04-24

★★★★★★★★★★

Rask god service og god produktkvalitet.

Lars Jansen V
2016-04-21

★★★★★★★★★★

Trampolinen er superbra. Barna simpelten elsker den. Suveren sprett og sikkerheten er høy. Solid trampoline. Duken var skadet når vi mottok trampolinen. Kontaktet kundeservice med en gang etter mottakeksen og ny duk kom tilsendt med ekspressfart etter få dager. Trampolinen ble levert på døra etter avtale med budet og vi kunne velge hvor i hagen pakken skulle legges. Her trengte vi ikke å bære noe. Superfornøyd med både bestilling og service i etterkant. God informasjon underveis i prosessen fra bestilling til levering.

Ane Marie
2015-08-25

★★★★★★★★★★

Godt fornøyd. God sprett og god plass. Gå for den største. Husk å grave stort nok hull også på kantene. Vi bruker ikke sikkerhetsnett etter som den er nedgravd og i tillegg så stor. Ingen som har falt utenfor ennå. 3-4 mnd bruk.

Paal Frode P
2015-08-23

★★★★★★★★★★

Takker for hyggeli for rask servise. Eneste er at transportør PostNord er håpløs å få levert varen. Hadde masse telefoner til dei ettersom dei ikkje brydde seg med å levere varen til me da eg bor litt ute på ein ende. Måtte oppspore sjåfør for å få varen. Men trampolina er eg storfornøgd med :)

Åge B
2015-08-21

 
Svar:

Hei og takk for tilbakemeldingen.

Kan bare beklage at det ble rot når trampolinen skulle leveres til dere. Det er fint at dere gir oss tilbakemelding når det gjelder dette slik at vi kan ta dette videre med fraktselskapet.

 

Ønsker dere en fin  dag!


★★★★★★★★★★

Flott trampoline med god sprett. Kvalitet i alle ledd.To ting jeg er kritisk til: 1 Paddingen rundt stålkonstruksjonen kunne vært bedre og lettere å feste måtte feste med tape. 2 Beskyttelsestrekket kjøpes ekstra fungerer helt strålende men ser at to av beslagene rundt dreneringshullene har begynt å ruste bare 3 uker etter at den ble tatt i bruk. Men absolutt en trampoline som kan anbefales. Gull med nedgravd versjon i plenen - gir mye lek og gøy for barna.

Arne L
2015-08-10

 
Svar:

Hei Arne,

Så flott at dere er fornøyd med trampolinen! Vi har fått mye god tilbakemelding når det gjelder den.

Takk å for gode innspill. Det er supert når vi får tilbakemelding fra de som bruker trampolinene aller mest. Vi tar dette videre til produsenten.

Ønsker dere en fin sommer/høst med mye hoppeglede!


Vis alle 12 omtaler >

Modell

3,5 m

4,2 m

5,0 m

Fjær (antall): 64 80 96
Vekt (kg): 112 133 170
Dimensjoner,  lengde/bredde (m) 3,5 x 2,45 4,2 x 2,95 5,0 x 3,42
Høyde (cm): 28 28 28
Hoppeduk (m2): 4 7,3 9,79

 

Rammen er gjort av galvaniserte stålrør med 44 x 2 mm (350) / 50 x 2mm (420/500) i ringen og 44 x 2 mm i bena. Rørene er galvaniserte på både inn-og utsiden og er dessuten pulverlakkerte i svart, med samme type pulverlakkering som sykler har.
 

Kantbeskyttelsen sitter godt fast og er 30 mm tykk over både ramme og fjær for å gi en veldig bra beskyttelse. Kantbeskyttelsen er 380 mm bred. Kantbeskyttelsen overlapper både hoppeduken og rammen med flere cm. Veldig kraftig kvalitet som også er bra UV-beskyttet.
 

Hoppeduken er av beste kvalitet. En polypropylenduk med HPS (patent pending) som fortsetter utover fjærene for å forhindre skader.
 

Anbefalt belastning: 150 kg (Testet for opp til 750 kg)


Garanti: Rammen har 10 års garanti, hoppeduk og fjær 5 år. Kantbeskyttelse og øvrige deler har 2 års garanti mot fabrikasjonsfeil. Gjelder ved privat bruk.
 

Manual:
NORTH Explorer ACTIVE Classic

 

 

Tilbehør til NORTH Explorer ACTIVE Classic


Har du spørsmål?

Kundeservice

Ring oss gjerne!
85 22 63 90

Telefontid:
Mandag-Fredag 09:00-15:00
Lunsj-stengt: kl.12:00-13:00

Til kundeservice

Hente selv

Sofiemyr, Oslo
Hoppeeksperten
c/o NTEX AS
Fløisbonnveien 2-4
1412 Sofiemyr

Åpningstider:
Mandag-Fredag: kl.13:00-16:30

 

Stavanger
Hoppeeksperten
Dynamo Logistikk
Fabrikkveien 26
4033 Stavanger

Åpningstider:
Mandag-Fredag: kl. 8:00-16:00

 

 

Handle tryggt