Grunnet møte for kundetjenestens personal er vår kundeservice stengt idag. Velkommen tilbake imorgen! 

260

★★★★★ ★★★★★ 26 omtaler

NORTH Explorer Low Classic

North Explorer Low Classic – Vår populære ovale trampoline, med korte bein tilpasset for nedgraving. Les mer

8 390,- 7 890,-
KJØP NÅ!
Få på lager
Kan hentes i Sofiemyr, Oslo
8 390,-7 890,-
KJØP NÅ!
Utsolgt for 2018-sesongen
8 990,-8 490,-
KJØP NÅ!
Trampoline NORTH Explorer Low Classic
Sprett
Sikkerhet
Kvalitet
?Sammenlign våre trampoliner!

Oval og tilpasset for nedgraving.

North Explorer Low Classic – vår populære ovale trampoline, med korte bein tilpasset for nedgraving. Den passer fint inn i hagen. Med sine korte bein får den en høyde på 28 cm. 


Her får man en kraftig og stabil ramme, HPS sikkerhetssystem, tykk vattert kantbeskyttelse, nedre sikkerhetsnett og en fantastisk sprett. 


Lengde/bredde (m) 3,5 x 2,45  , 4,2 x 2,95 , 5,0 x 3,42

Manual og instruksjoner for nedgraving av North Explorer Low.Design og sikkerhet!

Den ovale formen gir veldig bra egenskaper i hoppet og det unike sikkerhetssystemet HPS gjør Explorer Classic til vår helt klart sikreste trampoline. 
 
Det at Explorer Classic ikke er rund gjør at den også skiller seg ut fra de andre samtidig som man opplever den som mer lettplassert i flere hager. Den lekre svarte pulverlakkerte rammen bidrar også til utseendet. Det gir ekstra beskyttelse mot rust plus at trampolinen holder seg like fin år etter år. 

Om du liker rene design, optimal sikkerhet og om du ikke vil gjøre kompromiss vedrørende kvalitet er dette trampolinen for deg!


Tilbehør!

SPS – Det lille ekstra!

SPS™ gir bedre sprett og nærmest lydløs hopping! SPS™ (Silent Performance System) er NORTH's unike og eksepsjonelle løsning som gjør at kantbeskyttelsen svever litt over fjærene. Normalt når man hopper blir kantbeskyttelsen og fjærene presset ned raskere enn kantbeskyttelsen har mulighet til å bevege seg. Da pleier de å møtes på halveien og kollidere. Ved kontakt går dette på bekostning av spretten og produserer en del lyd. SPS™ forhindrer dette. Nå er det endelig slutt på de konstante smellene ved kantbeskyttelsen og fjærenes sammenstøt!
OBS! Dette er et tilbehør som må kjøpes separat.

Les mer om SPS her.


 Sprett

På grunn av den ovale formen får man på Explorer Classic en noe dypere sprett enn på en rund trampoline. Fjærene, som er galvanisert og 215 mm lange, er ujevnt forspente når de sitter på plass mellom rammen og hoppeduken, dette for å gi maksimal sprett. 
 
Spretten på Explorer Classic er middels myk og passer best for personer i vektklasse mellom 25-90 kg.


 Kvalitet og sikkerhet 

NORTH Explorer Classic's spesialdesignede hoppeduk har et unikt sikkerhetssystem HPS™ (Horizon Protection System). HPS™ er en forlengelse av hoppeduken som tildekker fjærene til trampolinen. Dette gjør at risikoen for å gli med føtter og armer mellom kantbeskyttelsen og ned til fjærene blir minimale. HPS™ vil beskytte barnet ditt mot unødvendige ulykker gjennom dette innovative designet i trampolinens konstruksjon. Les mer om HPS her.
 
Kantbeskyttelsen er av kraftig vinyl og er 30 mm tykk. Kantbeskyttelsen dekker rammen og fjærene eksemplarisk. Rammen er veldig kraftig og stabil, noe som gjør at den føles meget solid og trygg for hopperen.

  

Sikkerhetsnett

North Safetynet er et ekstremt stabilt sikkerhetsnett med kraftige rør, stabile fester og tykt nett. Stengene er 1,9 meter høye og gir god beskyttelse for de som hopper høyt. Nettet er lett å montere siden festene allerede er sveiset fast i rammens bein. Festekonstruksjonen er meget solid og konstruert for å tåle ekstremt høy belastning. 

HPS-systemet forhindrer at man kan trampe utenfor trampolinen.

 

★★★★★★★★★

Trampolinen står til forventningene og ungene koser seg. Virker for å være ei solid trampoline som vi håper å få masse glede av i mange år framover.

Ola Rune S
2016-09-12

★★★★★★★★★

Gikk raskt og bestille lett å hente bortsett fra at det ble sendt med feil ramme som jeg merket etter en liten stund og fikk snudd og byttet. Ut over det er jeg fornøyd med produktet og jentene stor koser seg på den.

Thomas
2016-08-18

★★★★★★★★★★

Selve bestillingen og leveransen må være noe av det beste jeg har opplevd. Montering er jo alltid slitsomt men ikke mer enn andre trampoliner. Nå har vi fått brukt den litt og vi angrer ikke et sekund. Kjempegod sprett og veldig god sikkerhet. Eneste som jeg kanskje har å utsette på den er at sikkerhetsnettet var nærmest umulig å få trukket helt ned til trampolinen. Det henger litt over enda men jeg håper det gir litt etter etterhvert.

Sindre E
2016-08-15

★★★★★★★★★★

Vi er veldig godt fornøyd med trampolina alle sammen den er i bruk hver dag uansett vær. Veldig bra service da vi ringte for å spørre om de forskjellige trampolinene flott med faktura på mail. Ha en flott sommer :)

Lars Jørgen S
2016-07-27

★★★★★★★

Tilsynelatende et bra produkt selv om det er umulig å si før etter et par års tid. Veldig dårlig at selger ikke utfører samarbeider med eller kan foreslå noen som kan forestå nedgraving av trampoline. Vi endte opp med å betale mer for å få plassert og gravd ned trampolinen enn de 8.500- vi betalte for produktet.I ettertid angrer vi på at vi ikke sjekket med andre som kanskje kunne ha vært mer behjelpelig med hele prosessen frem til trampolinen faktisk kunne tas i bruk og ikke bare var fokusert på å selge selve produktet.

Fredrik T
2016-07-26

 
Svar:

Jeg håper og tror dere vil bli godt fornøyd med trampolinen deres.
Når det kommer til montering av trampoliner, kanskje spesielt angående nedgravbare modeller, blir hvert område unikt i forhold til installasjon og montering. Vi har tidligere erfart ved bruk av eksterne partnere som har håndtert montering at det ikke alltid har blitt tilbudt så høy kvalitet på arbeid og service som det vi ønsker å kunne garantere våre kunder ved slike tilbudte tjenester. Grunnet denne erfaringen tilbyr vi dessverre ikke per dags dato våre kunder denne tjenesten.
Takk for at dere gjør oss oppmerksomme på dette slik at vi kan vurdere dette som en mulighet i fremtiden ved etterspørsel. Vi håper at vi i fremtiden kan tilby en slik totalløsning, der vi kan garantere at tjenester som dette opprettholder kvaliteten av arbeid og service som vi i Hoppeeksperten ønsker å gi våre kunder.

Vi ønsker dere en super sommer med mye hoppeglede!


★★★★★★★★★★

Bra sprett og god service. Handelen å gikk smertefritt og fåreløpig godt fornøyd med trampoline.

Karsten H
2016-04-28

★★★★★★★★★★

Er veldig fornøyd og utførelsen på trampolinen vitner om at det er god kvalitet. Da noen av vennene til barna mine også har kjøpt tilsvarende trampoline lurer jeg på om silent-systemet har noe å si for spretten. Barna hevder det er bedre sprett i den som ikke har dette systemet. Uansett her er det bare å gå til innkjøp. Man vil ikke angre

Leif Jarle V
2016-04-20

★★★★★★★★★★

Fikk trampolinen som avtalt enkel. Montering bare man følger monteringsanvisningen.... Anbefaler også kjøp av SPS. Trampolinen er laget for nedgraving du trenger en form for kloss eller lignende til føttene. Dersom de plasseres direkte på bakken kan de ha en tendens til å grave seg ned.

Frode M
2015-10-20

★★★★★★★★★★

Den skiller seg klart fra billigtrampolinene både med hensyn til kvalitet på delene og ikke minst spretten som er meget bra Enkel å montere. Trenger muligens ikke like dypt hull i bakken som manualen anbefaler min 75 cm under bakkenivå men dette er muligens en nødvendighet dersom en benytter forlengerne på fjærene Service og levering var god knall

Ole F
2015-08-21

★★★★★★★★★★

Svært godt fornøyd med trampoline og kundeservice.

Kurt B
2015-08-21

Vis alle 26 omtaler >

Modell

3,5 m

4,2 m

5,0 m

Fjær (antall): 64 80 96
Vekt (kg): 112 133 170
Dimensjoner,  lengde/bredde (m) 3,5 x 2,45 4,2 x 2,95 5,0 x 3,42
Høyde (cm): 28 28 28
Hoppeduk (m2): 4 7,3 9,79

 

Rammen er gjort av galvaniserte stålrør med 44 x 2 mm (350) / 50 x 2mm (420/500) i ringen og 44 x 2 mm i bena. Rørene er galvaniserte på både inn-og utsiden og er dessuten pulverlakkerte i svart, med samme type pulverlakkering som sykler har.
 

Kantbeskyttelsen sitter godt fast og er 30 mm tykk over både ramme og fjær for å gi en veldig bra beskyttelse. Kantbeskyttelsen er 380 mm bred. Kantbeskyttelsen overlapper både hoppeduken og rammen med flere cm. Veldig kraftig kvalitet som også er bra UV-beskyttet.
 

Hoppeduken er av beste kvalitet. En polypropylenduk med HPS (patent pending) som fortsetter utover fjærene for å forhindre skader.
 

Anbefalt belastning: 150 kg (Testet for opp til 750 kg)


Garanti: Rammen har 10 års garanti, hoppeduk og fjær 5 år. Kantbeskyttelse og øvrige deler har 2 års garanti mot fabrikasjonsfeil. Gjelder ved privat bruk.

 

 

Tilbehør til NORTH Explorer Low Classic


Har du spørsmål?

Kundeservice

Ring oss gjerne!
85 22 63 90

Telefontid:
Mandag-Fredag 09:00-15:00
Lunsj-stengt: kl.12:00-13:00

Til kundeservice

Hente selv

Sofiemyr, Oslo
Hoppeeksperten
c/o NTEX AS
Fløisbonnveien 2-4
1412 Sofiemyr

Åpningstider:
Mandag-Fredag: kl.13:00-16:30

 

Stavanger
Hoppeeksperten
Dynamo Logistikk
Fabrikkveien 26
4033 Stavanger

Åpningstider:
Mandag-Fredag: kl. 8:00-16:00

 

 

Handle tryggt