★★★★ ★★★★★ 10 omtaler

NORTH Performer

Suveren kapasitet og enestående sikkerhet. Utstyrt med HPS, SPS og låsbar ramme. Les mer

Finnes på lager
Kan hentes i Sofiemyr, Oslo
12 990,-
KJØP NÅ!
Trampoline NORTH Performer
Sprett
Sikkerhet
Kvalitet
?Sammenlign våre trampoliner!

Oval trampoline med maksimal ytelse!

En oval trampoline for deg som  helt enkelt vil ha det nyeste og beste når det gjelder trampoline. 

Performer låssikre og tyverisikrede ramme er helt unik og i tråd med alle finesser du finner på denne trampolinen. Videre er Performer utstyrt med SPS (Silent Performance System), en 40 cm bred kantbeskyttelse, samt HPS sikkerhetssystem og en svartlakkert ramme for optimal beskyttelse mot rust. 

Hoppeegenskapene er enestående og passer perfekt for både nybegynnere og hoppere på mer avansert nivå. North Performer er designet i Sverige og bygd med fokus på kvalitet, design og sikkerhet.


Maksimal ytelse og sikkerhet!

Performer er utstyrt med både SPS og HPS for å kunne tilby både nybegynnere og erfarne hoppere en herlig og trygg hoppeopplevelse.  
 
SPS - lydløs hopping med maksimal ytelse.
SPS™ er NORTH's unike og eksepsjonelle løsning som gjør at kantbeskyttelsen svever litt over fjærene. SPS™ gir bedre sprett og nærmest lydløs hopping. Kan det bli bedre? Les mer om SPS her.
 
HPS sikkerhetssystem
HPS™ er et unikt sikkerhetssystem designet av svenske ingeniører og spesielt utviklet for økt sikkerhet ved bruk av trampolinen. HPS™ vil beskytte hopperen mot unødvendige ulykker med dette innovative designet i trampolinens konstruksjon. Les mer om HPS her.

Låsbar ramme

Med den medfølgende spesial-nøkkelen låser du rammen som nå er tyverisikret – en unik egenskap.

Du får også med en hengelås du kan låse sikkerhetsnettets åpning med – for deg som vil øke sikkerheten hjemme i hagen.


 Sprett

Den ovale formen gir en noe dypere sprett enn en vanlig rund trampoline og skaper derfor perfekte forutsetninger for en høytflyvene hopping. 

Fjærene, som er galvaniserte og 215 mm lange, er fastspent i ulike lengder mellom hoppeduk og ramme, for å gi maksimal sprett. 

Spretten på Performer er medium og passer best for personer med vekt mellom 20-90 kg (med fjærforlengere på: 15-90 kg).


 Kvalitet og sikkerhet

Performers kantbeskyttelse er hele 40 cm bredt og 4 cm tykt. 

Materialet er ekstremt slitesterkt og er av absolutt høyeste kvalitet. Sammen med hoppedukens HPS system får du en veldig sikker og trygg trampoline.

Rammen er veldig kraftig og stabil og er svartlakkert – det gir et stilig utseende og ekstra god beskyttelse mot rust.

  

Sikkerhetsnett

North Safetynet er et kraftig og pent sikkerhetsnett, tilpasset for å klare riktig tøffe tak. Stolpene er solide og hele 1,9 m høye. Nettet er finmasket og tett så ingen fingrer eller tær kan sette seg fast. Videre er nettet utstyrt med North's unike sikkerhetssystem HPS, som hindrer at armer og ben ikke kommer mellom kantbeskyttelse og sikkerhetsnett -  en viktig og verdifull sikkerhetsdetalj! 

I øvre kant ligger en glassfiberring inne i nettet som gir en stilren og fin bue og holder nettet pent på plass. Inngangen er overlappende og lukkes automatisk for optimal sikkerhet under bruk av trampolinen, men kan også stenges med glidelås. De vatterte stolpene dekkes av svarte futteral.

 

★★★★★★★★★★

Superflott trampoline. Datteren min går på turn og har ønsket seg en større trampoline hvor hun kunne gjøre flere øvelser og denne var helt perfekt til formålet. Selve monteringen var litt klønete da trampolinen var rund i formen før montering. Den måtte presses med hjelp av fjærene til rett form. Det manglet også settskruer til å holde rammedelene sammen men har funket fint uten. Alt i alt er vi superfornøyd og vil anbefale denne modellen til alle som ønsker en trampoline hvor man kan gjøre mere enn å bare hoppe opp og ned.

Svein G. J
2017-09-13

 
Svar:

Hei Svein. 

Fint å høre at dere er fornøyde med trampolinen. 

Beklager at dere manglet skruer til rammen, slik skal det ikke være. Vi sender ut skruer til deg fra Sverige idag. 

Ønsker deg en flott dag. 

Med vennlig hilsen, 

Hoppeeksperten 

 


★★★★★★★★★★

Raskt og smertefritt kjøp. God service i hjelpedesken. Null problem. Selve varen svarer til forventningene til brukerne.

Karin Repstad S
2017-08-31

★★★★★★★★★★

Vi er svært fornøyd med vår nye trampoline. Barna elsker den og den har den spretten de har ønsket seg. Dette er KVALITET. Vi fikk god veiledning da vi bestilte trampolinen og det blir stor hoppeglede hele sommeren garantert.

Berit S
2017-07-03

★★★★★★★

Hei. Anbefaler ingen å få transportert trampolinen hjem med Postnord. Hadde avtalt hjemkjøring mellom kl 13 og 17 en ukedag ingen kom. Da jeg tracket forsendelsen sto det at den var forsøkt levert og at jeg ikke var hjemme. Løgn da jeg satt hjemme og ventet. Dette var en fredag og måtte dermed vente til mandag ettermiddag med å få den levert. Da jeg begynte å sette den sammen manglet de 8 skruene til selve trampolinerammen. Måtte så bestille disse. Dette tok flere dager da sjefen til hun som skulle sjekke hos Hoppeksperten ikke var tilstede. Prisen på trampolinen ble satt ned 1000 kr rett etter at jeg bestilte. Ingen prisgaranti fikk jeg beskjed om da jeg sjekket dette. Selve trampolinen når alt er satt opp er vi veldig fornøyd med.

John Kristian L
2017-06-12

 
Svar:

Vi er glade for å høre at dere er fornøyd med selve trampolinen, men beklager veldig for at opplevelsen din med vår kundeservice vedrørende manglende deler ikke gikk mer effektivt. Dette tar vi selvfølgelig til ettertanke, og vi håper virkelig at eventuelle fremtidige behov av vår service vil oppleves mye bedre for deg.

Angående leveranse kan vi kun beklage for problemene det har medført dere. Vi vil likevel takke for tilbakemeldingen du har gitt oss. Vi kommer til å rapportere dette videre slik at det blir registrert hos fraktselskapet slik at slike hendelser forhåpentligvis ikke gjentar seg.

Vedrørende nedsatt pris på våre trampoliner var dette i forbindelse med en kampanje som kun var gyldig under en kort periode. Vi må dessverre forhold oss til at rabatter eller kampanjer kun er gjeldene for bestillinger som blir gjort i perioden tilhørende eventuelle kampanjer.

Vi håper dere får en fin sommer videre med mye fint vær slik at dere får brukt trampolinen så mye som mulig.


★★★★★★★★★★

Veldig fornøyd med hele prosessen fra bestilling til trampolinen var satt opp. Rask levering på døra og hyggelig kontakt med kundeservice. Ungene er storfornøyd med den nye trampolinen.

Julie N
2017-06-09

★★★★★★★★★

Montering av trampolinen va ok. Beskyttelses membran mot fjærer Virker som om den ikke golfer seg skikkelig på plass . God sprett. Er fornøyde ellers....

Lars N
2016-05-19

 
Svar:

Hei Lars,

Så flott at dere er fornøyde med trampolinen deres. Ta gjerne kontakt med oss dersom du opplever at noe ikke er slik det skal være.

Ønsker dere en riktig fin sommer!


★★★★★★★★★

Trøblete å få på matte. Veldig stram. Fikk ikke instruksjoner i hefte til å stemme.Det samme gjaldt nettet. Veldig stramt. Prøvde å sette på hempene men da en av dem rett og slett knakk fordi det var for stramt så lot vi være. Går utover sikkerheten. Antar nettet blir litt mykere etter hvert så hadde vært fint om dere kan sende en hempe i erstatning. Utover dette er vi fornøyd med bestilling levering service og selve trampolinen.

Anne S V
2016-05-16

 
Svar:

Hei Anne,

Hyggelig å høre at dere er fornøyde med trampolinen. Akkurat de første fjærene når hoppeduken skal monteres kan være litt harde men følger man manualen pleier det å gå fint.

Har allerede sendt deg i posten en ny clips som knakk.

Ønsker dere en fin sommer å mye glede med deres nye trampoline :)


★★★★★★★★★

Servicen har vært bra. Det er en super trampoline men har noen punkter som kunne vært forbedret.
1. Montering av duk. Duken og ramma kunne hatt 4 stikk referanse merker for fjærfeste. Hvertfall Duken. Hullene på ramma var greit en å telle seg frem til men de 4 første fjærfestene på duken var vanskelig å finne.
2. Teltstengene i toppen av sikkerhetsnettet skulle vært litt lengre. Det blir stor friksjon mellom stengene og inntredningen i toppen av sikkerhetsnettet. Når en presser stengene nedi festet på toppen glir stengene fra hverandre en eller 2 steder. Alternativet er at det lages låser på teltstengene sånn at de ikke glir ifra hverandre.

Helge G
2015-08-10

 
Svar:

Hei Helge,

Takk å for gode innspill. Det er supert når vi får tilbakemelding fra de som bruker trampolinene aller mest. Det skal være merket på 4 steder på hoppeduken slik at det skal gå raskere ved montering. De metall festene på duken skal være litt lysere enn de andre.
Når det gjelder glassfiberringen i toppen på sikkerhetsnettet finnes det et kit til de som ønsker å forlenge ringen noe. Vi sender det hjem til deg uten kostnad :)

Ønsker dere en fin sommer/høst med mye hoppeglede!


★★★★★★★★★★

Alt fungerte veldig bra. Trampolinen kom som bestilt og er mye brukt si vi satte den opp. Den brukes av små barn og voksen i alle aldre. Har ikke noe å utsette på funksjonen av trampolinen og kan på det varmeste anbefale denne til alle.

Stein V
2015-08-10

★★★★★★★★

Det var god service og rask leveringstid. Trampolinen var utrolig når det gjelder sprett. Men stangen som går rundt sikkerhetsnettet øverst mangler 20 cm i lengde. Den sorte nettingen som skal ligge over fjerene kommer ut av seg selv hele tiden.

Jeppe H
2015-08-10

 
Svar:

Hei Jeppe!

Så flott at dere er fornøyd med spretten på trampolinen! Vi har fått mye god tilbakemelding når det gjelder den.

Når det gjelder sikkerhetsnettet kan jeg bare beklage, det høres ikke bra ut. Send inn noen bilder til oss slik at vi kan få prøve å hjelpe deg.

Ønsker deg en fortsatt fin dag og mye hoppeglede!

 


Trampoline

 

5,0 m

Fjær (antall):   96
Vekt (kg):   170
Dimensjoner,  lengde/bredde (m)   5,0 x 3,42
Høyde (cm):   95
Hoppeduk (m2):   9,79
Stige inngår:   Nei
Sikkerhetsnett    
Høyde (cm):   190

 

Rammen er gjort av galvaniserte stålrør med  50 x 2mm i ringen og 44 x 1,5 - 2 mm i bena. Rørene er galvaniserte på både inn-og utsiden og er dessuten pulverlakkerte i svart, med samme type pulverlakkering som sykler har.
 

Kantbeskyttelsen sitter godt fast og er 40 mm tykk over både ramme og fjær for å gi en veldig bra beskyttelse. Kantbeskyttelsen er 400 mm bred. Kantbeskyttelsen overlapper både hoppeduken og rammen med flere cm. Veldig kraftig kvalitet som også er bra UV-beskyttet.
 

Hoppeduken er av beste kvalitet. En polypropylenduk med HPS (patent pending) som fortsetter utover fjærene for å forhindre skader.
 

Anbefalt belastning: 120 kg (Testet for opp til 600 kg)


Garanti: Rammen har 10 års garanti, hoppeduk og fjær 5 år. Kantbeskyttelse og øvrige deler har 2 års garanti mot fabrikasjonsfeil. Gjelder ved privat bruk.

 

Manual
North Performer (PDF)

 

Performer i 3D!

Tilbehør til NORTH Performer


NORTH Stige
NORTH Stige
Pris
290,-
NORTH Sko Pose
NORTH Sko Pose
Pris
149,-

Har du spørsmål?

Kundeservice

Ring oss gjerne!
85 22 63 90

Telefontid:
Mandag-Fredag 09:00-15:00
Lunsj-stengt: kl.12:00-13:00

Til kundeservice

Hente selv

Sofiemyr, Oslo
Hoppeeksperten
c/o NTEX AS
Fløisbonnveien 2-4
1412 Sofiemyr

Åpningstider:
Mandag-Fredag: kl.13:00-16:30
 

Stavanger
Hoppeeksperten
Dynamo Logistikk
Fabrikkveien 26
4033 Stavanger

Åpningstider:
Mandag-Fredag: kl. 8:00-16:00
 

 

Handle tryggt