★★★★ ★★★★★ 5 omtaler

NORTH Performer

Suveren ytelse og enestående sikkerhet. Utrustet med HPS, SPS og låsbar ramme. Les mer

Finnes på lager
12,990,-
KJØP NÅ!
Trampoline NORTH Performer
Sprett
Sikkerhet
Kvalitet
?Sammenlign våre trampoliner!

Oval trampoline med maksimal ytelse!

En oval trampoline for deg som  helt enkelt vil ha det nyeste og beste når det gjelder trampoline. 

Performer låssikre og tyverisikrede ramme er helt unik og i tråd med alle finesser du finner på denne trampolinen. Videre er Performer utrustet med SPS (Silent Performance System), en 40 cm bred kantbeskyttelse, HPS sikkerhetssystem og en svartlakkert ramme for maksimal rustbeskyttelse. 

Hoppeegenskapene er enestående og passer perfekt for både nybegynnere og hoppere på mer avansert nivå. North Performer er designet i Sverige og bygd med fokus på kvalitet, design og sikkerhet. 


Maksimal ytelse og sikkerhet!

Performer er utrustet med både SPS og HPS for å kunne tilby både nybegynnere og erfarne hoppere en herlig og trygg hoppeopplevelse. 
 
SPS - lydløs hopping med maksimal ytelse.
SPS er North patenterte løsning utformet slik at kantbeskyttelsen svever over fjærene. Dette gjør den stille og øker trampolinens svikt. Kan det bli bedre? Les mer her
 
HPS sikkerhetssystem
North sitt patenterte sikkerhetssystem som beskytter hopperen fra å komme nær fjærene. Les mer her 

Låsbar ramme

Med den medfølgende spesial-nøkkelen låser du rammen som nå er tyverisikret – en unik egenskap.

Du får også med en hengelås du kan låse sikkerhetsnettets åpning med – for deg som vil øke sikkerheten hjemme i hagen. 


 Sprett

Den ovale formen gir en noe dypere sprett enn en vanlig rund trampoline og skaper derfor perfekte forutsetninger for riktig høytflygende hopping.

Fjærene, som er galvaniserte og 215 mm lange, er fastspent i ulike lengder mellom hoppeduk og ramme, for å gi maksimal sprett.

Spretten på Performer er medium og passer best for personer med vekt mellom 20-90 kg (med fjærforlengere på: 15-90 kg)


 Kvalitet og sikkerhet

Performers kantbeskyttelse er hele 40 cm bredt og 4 cm tykt.

Materialet er ekstremt slitesterkt og av absolutt høyeste kvalitet. Sammen med hoppedukens HPS system får du en veldig sikker trampoline.

Rammen er veldig kraftig og stabil og er svartlakkert – det gir et stilig utseende og ekstra bra rustbeskyttelse.

  

Sikkerhetsnett

North Safetynett er et kraftig og pent sikkerhetsnett, tilpasset for å klare riktig tøffe tak. Stolpene er solide og hele 1,9 m høye. Nettet er finmasket og tett så ingen fingrer eller tær kan sette seg fast. Videre er nettet utrustet med North's patenterte sikkerhetssystem HPS, som fanger opp hopperen slik at armer og ben ikke kommer mellom kantbeskyttelse og sikkerhetsnett -  en viktig og verdsatt sikkerhetsdetalj! 
 
I øvre kant ligger en glassfiberring inne i nettet som gir en stilren og fin bue og holder nettet pent på plass. Inngangen er sikker, den er overlappende og lukkes automatisk, men kan også stenges med glidelås. De vatterte stolpene dekkes av svarte futteral. 

 

★★★★★★★★★

Montering av trampolinen va ok. Beskyttelses membran mot fjærer Virker som om den ikke golfer seg skikkelig på plass . God sprett. Er fornøyde ellers....

Lars N
2016-05-19

 
Svar:

Hei Lars,

Så flott at dere er fornøyde med trampolinen deres. Ta gjerne kontakt med oss dersom du opplever at noe ikke er slik det skal være.

Ønsker dere en riktig fin sommer!


★★★★★★★★★

Trøblete å få på matte. Veldig stram. Fikk ikke instruksjoner i hefte til å stemme.Det samme gjaldt nettet. Veldig stramt. Prøvde å sette på hempene men da en av dem rett og slett knakk fordi det var for stramt så lot vi være. Går utover sikkerheten. Antar nettet blir litt mykere etter hvert så hadde vært fint om dere kan sende en hempe i erstatning. Utover dette er vi fornøyd med bestilling levering service og selve trampolinen.

Anne S V
2016-05-16

 
Svar:

Hei Anne,

Hyggelig å høre at dere er fornøyde med trampolinen. Akkurat de første fjærene når hoppeduken skal monteres kan være litt harde men følger man manualen pleier det å gå fint.

Har allerede sendt deg i posten en ny clips som knakk.

Ønsker dere en fin sommer å mye glede med deres nye trampoline :)


★★★★★★★★★

Servicen har vært bra. Det er en super trampoline men har noen punkter som kunne vært forbedret.
1. Montering av duk. Duken og ramma kunne hatt 4 stikk referanse merker for fjærfeste. Hvertfall Duken. Hullene på ramma var greit en å telle seg frem til men de 4 første fjærfestene på duken var vanskelig å finne.
2. Teltstengene i toppen av sikkerhetsnettet skulle vært litt lengre. Det blir stor friksjon mellom stengene og inntredningen i toppen av sikkerhetsnettet. Når en presser stengene nedi festet på toppen glir stengene fra hverandre en eller 2 steder. Alternativet er at det lages låser på teltstengene sånn at de ikke glir ifra hverandre.

Helge G
2015-08-10

 
Svar:

Hei Helge,

Takk å for gode innspill. Det er supert når vi får tilbakemelding fra de som bruker trampolinene aller mest. Det skal være merket på 4 steder på hoppeduken slik at det skal gå raskere ved montering. De metall festene på duken skal være litt lysere enn de andre.
Når det gjelder glassfiberringen i toppen på sikkerhetsnettet finnes det et kit til de som ønsker å forlenge ringen noe. Vi sender det hjem til deg uten kostnad :)

Ønsker dere en fin sommer/høst med mye hoppeglede!


★★★★★★★★★★

Alt fungerte veldig bra. Trampolinen kom som bestilt og er mye brukt si vi satte den opp. Den brukes av små barn og voksen i alle aldre. Har ikke noe å utsette på funksjonen av trampolinen og kan på det varmeste anbefale denne til alle.

Stein V
2015-08-10

★★★★★★★★

Det var god service og rask leveringstid. Trampolinen var utrolig når det gjelder sprett. Men stangen som går rundt sikkerhetsnettet øverst mangler 20 cm i lengde. Den sorte nettingen som skal ligge over fjerene kommer ut av seg selv hele tiden.

Jeppe H
2015-08-10

 
Svar:

Hei Jeppe!

Så flott at dere er fornøyd med spretten på trampolinen! Vi har fått mye god tilbakemelding når det gjelder den.

Når det gjelder sikkerhetsnettet kan jeg bare beklage, det høres ikke bra ut. Send inn noen bilder til oss slik at vi kan få prøve å hjelpe deg.

Ønsker deg en fortsatt fin dag og mye hoppeglede!

 


Trampoline

 

5,0 m

Fjær (antall):   96
Vekt (kg):   170
Dimensjoner,  lengde/bredde (m)   5,0 x 3,42
Høyde (cm):   95
Hoppeduk (m2):   9,79
Stige inngår:   Nei
Sikkerhetsnett    
Høyde (cm):   190

 

Rammen er gjort av galvaniserte stålrør med  50 x 2mm i ringen og 44 x 1,5 - 2 mm i bena. Rørene er galvaniserte på både inn-og utsiden og er dessuten pulverlakkerte i svart, med samme type pulverlakkering som sykler har.
 

Kantbeskyttelsen sitter godt fast og er 40 mm tykk over både ramme og fjær for å gi en veldig bra beskyttelse. Kantbeskyttelsen er 400 mm bred. Kantbeskyttelsen overlapper både hoppeduken og rammen med flere cm. Veldig kraftig kvalitet som også er bra UV-beskyttet.
 

Hoppeduken er av beste kvalitet. En polypropylenduk med HPS (patent pending) som fortsetter utover fjærene for å forhindre skader.
 

Anbefalt belastning: 120 kg (Testet for opp til 600 kg)


Garanti: Rammen har 10 års garanti, hoppeduk og fjær 5 år. Kantbeskyttelse og øvrige deler har 2 års garanti mot fabrikasjonsfeil. Gjelder ved privat bruk.

 

Manual
North Performer (PDF)

 

Performer i 3D!

Tilbehør til NORTH Performer


NORTH Stige
NORTH Stige
Pris
290,-
Hoppeboken
Hoppeboken
Pris
249,-

Har du spørsmål?

Kundeservice

Ring oss gjerne!
85 22 63 90

Telefontid:
Man - Fre 09.00-17.00

Til kundeservice

Prøvehopp på Vinterbro, Oslo og i Stavanger!

Vinterbro, Oslo
c/o NTEX AS
Kveldroveien 3
1407 Vinterbro
 

Man - Tors: 10.00 - 17.30
Fre: 10.00 - 16.30
Lør: 10.00 - 14.00


Stavanger
c/o Dynamo Logistikk AS
Haukåsstubben 8
4017 Stavanger
 

Man, ons, fre: 8.00 - 16.00

Tirs, tors: 8.00 - 19.00

Lør: 10.00 - 14.00

Handle tryggt