★★★★★ ★★★★★ 14 omtaler

NORTH Pioneer

Kantbeskyttelsen er vendbar og du kan dermed velge mellom svart og orange farge. Les mer

5 490,- 4 490,-
KJØP NÅ!
Kan bare hentes i Stavanger
5 990,-4 990,-
KJØP NÅ!
Utsolgt for 2018-sesongen
5 490,-4 490,-
KJØP NÅ!
Trampoline NORTH Pioneer
Sprett
Sikkerhet
Kvalitet

Vendbar kantbeskyttelse

NORTH Pioneer har et stilren svart/orange vendbar kantbeskyttelse og en fantastisk sprett!

Utover dette har Pioneer en svartlakkert ramme, NORTH SG-sikkerhetssystem, samt et høyt og stabilt sikkerhetsnett.


En flott trampoline som gir hele familien mye moro!

 

  Kvalitet och sikkerhet

Den svartlakkerte og galvaniserte rammen gir dobbelt beskyttelse mot rust og sammen med den kraftige kantbeskyttelsen og det robuste sikkerhetsnettet får du mye for pengene når du kjøper Pioneer.

Nettet er forsterket med Norths unike SpringGuard-system (SG), noe som hindrer tær og fingre fra å havne mellom nettet og hoppeduken.


Sikkethetsnett

Pioneer's sikkerhetsnett sitter på innsiden av kantbeskyttelsen, noe som resulterer i god beskyttelse for hopperen. Åpningen er som en kort tunell som gjør det enkelt å komme inn eller ut av trampolinen uten at det går på bekostning av sikkerheten under hopping.

Stolpene kommer med en ekstra beskyttelse av svart skumgummi. Sikkerhetsnettet er finmaskert slik at ingen fingre eller tær kan festes igjennom nettet.


  Vendbar kantbeskyttelse

Du kan velge mellom en stilren svart eller sporty orange farge på den vendbare kantbeskyttelsen. 
 


 

 

★★★★★★★★★★

Vi er veldig fornøyd med trampolinen. Fint å kunne hente trampolinen i Stavanger dagen etter bestilling.

Hilde K
2017-07-19

★★★★★★★★★★

Greit å få prøve trampoliner utenfor lageret. Nyttig å få prøve da vi endte opp med å kjøpe noe annet enn vi først trodde vi ønsket oss. Enkel bestilling og rask utlevering. Trampolinen er nå et populært samlingspunkt for barna og deres venner og bekjente. Den har god plass passe mye sprett og en enkel praktisk og fin utinngang. Vi er svært fornøyd.

Eli M
2017-06-13

★★★★★★★★★★

Dette er vår første store trampoline. Gruet oss litt til å sette den sammen men det viste seg å være grei skuring. Tok oss et par timer. Den virker solid og av veldig god kvalitet. Alle barn som har prøvd den får god sprett. Også pluss med stor maksvekt.

Aslak E
2017-06-11

★★★★★★★★★★

Godt fornøyd med trampoline og kjøps prosessen. Ble oppringt for å kontrollere valgene mine før varene ble sendt. Kom til avtalt tid. Trampolinen var av god kvalitet og barna er kjempe fornøyd med spretten. Alt i alt ett godt kjøp.

Anders A
2017-06-11

★★★★★★★

Vi er veldig fornøyd med trampolinen, den har god sprett og fint design. Men er skuffet over at ingen nevnte at stige ikke var inkludert. Vi kjøpte denne trampolinen til vår datters fireårsdag og bursdagen endte med at bursdagsbarnet falt ned fra trampolinen og brakk armen. Da det er såpass langt for oss å ta en ekstra tur ut til Vinterbro har vi enda ikke klart å skaffe oss en stige. Hvorfor var det ingen som minnet oss på å kjøpe dette som tilleggsutstyr da vi kjøpte trampolinen.

Maja F
2017-06-10

 
Svar:

Vi beklager veldig for at datteren din falt ut av trampolinen. Håper virkelig at det går bra med henne nå! At det ikke kommer tydelig nok fram på vår hjemmeside at stigen ikke inkluderes skal vi selvfølgelig ta til ettertanke, og finne en løsning på.

Vi selger beklageligvis ikke stige inkludert med noen av våre trampoliner. Dette fordi at mange som kjøper trampoliner har egne løsninger eller eier en stige fra tidligere kjøp av trampoliner. Stigen kjøpes kun som et tilbehør hos oss. Vi anbefaler å ha en stige hvis man ikke har andre løsninger på å komme seg inn eller ut av trampolinen.

Man kan bestille tilbehør slik at det blir levert til ditt nærmeste postkontor hvis man ønsker dette i stedet for å hente varene selv ved Vinterbro. Hvis man er usikker på hva som inkluderes i pakkeprisen ved kjøp av trampoline kan man mer enn gjerne ringe oss eller sende mail, så hjelper vi så godt vi kan vedrørende anbefalinger eller generell informasjon om produktene.


★★★★★★★★★★

Vi er veldig fornøyde med North Pioneer 4,3 m. God kvalitet, lett å montere. Det kunne vært tydeligere at man ikke skal feste alle fjærer med en gang... Anbefales.

Merete B
2017-06-10

★★★★★★★★

God service og nettbutikk. Litt uventet at det var ubetjent lager. Trampolinen var vesentlig mer tidkrevende og komplisert å montere enn f.eks Jumpking sin. For oss var det viktig at trampolinen ikke knirker det fikk jeg forsikring om på telefonen ved kjøp. Det viser seg at den knirker en god del. Spretten i trampolinen er bedre enn Jumpking, sikkerhet og selve trampolinen for barn er helt topp. Jeg hadde ikke kjøpt North trampoline på nytt pga knirking og monteringstid. Merk det er en lav knirkelyd.

Marius A
2017-06-10

 
Svar:

Vi beklager virkelig at lageret var ubetjent når du hentet din trampoline. Det må ha vært et uheldig tidspunkt, og hentelagerene våre skal normalt sett alltid være betjente innenfor åpningstidene.

Vedrørende knirking vil jeg anbefale å sjekke at trampolinen står helt jevnt på bakken. Hvis trampoliner står på ujevn grunn kan det medføre mer knirking. Hvis man har trampolinen stående på platting, grus eller lignende kan dette også medføre støy. Vi anbefaler å plassere trampolinen på gress for å unngå unødvendig lyd ved hopping. Man kan alternativt bruke falske gressmatter eller lignende under beina på trampolinen hvis den skal stå på platting. Om ingenting av dette ikke løser problemet, så vil vi gjerne at du kontakter oss på kundeservice for ytterligere tips som kan forhindre unødvendig knirking.


★★★★★★★★★★

Solid og god trampoline. Meget god sikkerhet. Effektiv levering rett på døra. Anbefales.

Tore V
2017-06-09

★★★★★★★★★

Hei. Er veldig godt nøgd med servicen dykkar. Veldig bra at de tok kontakt for avtale om levering. Og bra at de sende ny hoppeduk same dagen eg oppdaga feil i vevinga på duken. Kjempebra. Ungane er veldig fornøgd med trampolina. Moro for alle i familien. Helsing Steinar.

Steinar B
2017-06-09

★★★★★★★★★★

Anbefaler hoppeeksperten på det sterkeste. Enkelt og bestille veldig god kommunikasjon. Svarer kjapt på spørsmål. Fikk trampolinen raskt levert på døra mot en lite tillegg i prisen. Trampolinen er topp bra kvalitet. Man får mye for pengene. Mine barn på 3 og 5 år digger trampolinen. Kjøpte med North BASE plattform med sklie. Det var en innertier for barna. Terningkast 6.

Øystein S
2017-06-09

Vis alle 14 omtaler >

Trampoline

3,6 m

4,3 m

Fjær (antall): 72 88
Vekt ink. sikkerhetsnett (kg): 105 119
Høyde (cm): 90 90
Hoppeduk (m2): 6 8,73
Stige inkludert: Nej Nej
Sikkerhetsnett    
Høyde (cm): 185 185

 

Esker

3,6 m

4,3 m

Toprail og Sikkerhetsnetteske    
Størrelse (cm): 149 x 55 x 31 178 x 55 x 33
Vekt (kg): 48 56
Beneske    
Størrelse (cm): 151 x 55 x 14 174 x 55 x 24
Vekt (kg): 45 47

Rammen er laget av galvaniserte stålrør med 42 x 1,8 mm (diameter x tykkelse) på 350 modellen og 50 x 2 mm på 420/500 modellene i ringen og 42 x 1,5 mm i bena. Rørene er galvaniserte og er pulverlakkerte i svart, samme type pulverlakkering som sykler har. 


Kantbeskyttelsen sitter godt fast og er 15 mm tykk over både ramme og fjær for å gi en bra beskyttelse. Kantbeskyttelsen er 35 cm bred. Kraftig kvalitet som er bra UV-beskyttet. 

Hoppeduken er gjort av polypropylen og av god kvalitet. 
 
Sikkerhetsnettets stolper har en dimensjon på 32,1 x 1,5 mm. Tunnelinngang. Ringdelen i toppen gir en fin rund form. SG-beskyttelsesystem. 

Anbefalt maksimal vektbelastning: 150 kg (testet opp til 750 kg).
 
Garanti: Rammen har 5 års garanti, hoppeduk och fjær 5 år, kantbeskyttelse 2 års garanti mot fabrikasjonsfeil. 
 
CE-merket: Ja 
 
Cerifering: TÜV / GS

Manual:
North Pioneer Manual
 

Pioneer i 3D

Tilbehør til NORTH Pioneer


NORTH Stige
NORTH Stige
Pris
290,-
NORTH Base
NORTH Base
Fra
890,-
NORTH Sko Pose
NORTH Sko Pose
Pris
149,-

Har du spørsmål?

Kundeservice

Ring oss gjerne!
85 22 63 90

Telefontid:
Mandag-Fredag 09:00-15:00
Lunsj-stengt: kl.12:00-13:00

Til kundeservice

Hente selv

Sofiemyr, Oslo
Hoppeeksperten
c/o NTEX AS
Fløisbonnveien 2-4
1412 Sofiemyr

Åpningstider:
Mandag-Fredag: kl.13:00-16:30
 

Stavanger
Hoppeeksperten
Dynamo Logistikk
Fabrikkveien 26
4033 Stavanger

Åpningstider:
Mandag-Fredag: kl. 8:00-16:00
 

 

Handle tryggt