16.-17. november er vår telefontid fra kl.10-14. Lunsjstengt kl.12-13.

Tilbehør

Rett tilbehør gjør trampolinen tryggere, morsommere og mer holdbar.
  Les mer


Tilbehør – mer sikkerhet og mer moro på trampolinen!

Det viktigeste tilbehør er sikkerhetsnettet, som effektivt hindrer at man faller utenfor trampolinen og skader seg. Våre aller fleste sikkerhetsnett har en selvlukkende inngang, som gjør at det er raskt og enkelt og komme seg inn, samt at den alltid holdes stengt. Dette er å anbefale foran sikkerhetsnett med glidelås åpninger.
 

Sikkerhetsnett, overtrekksbeskyttelse og forankringssett – tilbehør av høy kvalitet

Akkurat som trampoliner så finnes det forskjell på kvalitet når det gjelder tilbehør. Spesielt med tanke på sikkerhetsnett er det verdt å satse på å bruke noen kroner ekstra. Billige produkter har, i dette tilfelle, ofte dårligere material, konstruksjon og holdbarhet.
 
Overtrekk som beskyttelse rekommenderer vi for å øke trampolines livslengde. Den skjermer mot vær og vind, løv og diverse.
 
For dager det blåser mye eller om trampolinen er plassert på et område som er utsatt for litt vær og vind, så er det veldig greit å investere i et forankringssett. Det er ikke så morsomt å finne trampolinen i naboens hage etter at stormen har lagt seg.
 

Gjør din trampoline morsommere!

Vi har også tilbehør som gjør hoppingen morsommere og øker trampolines funksjoner. Velg for eksempel en trampoline med PLAY eller Tattoo-trykk.
 
For deg som liker å stå på snowboard, wakeboard eller skateboard (eller bare har lyst til å gjøre heftige triks), så har vi tilbehøret «Trampboard».
 
Et meget populært tilbehør er Basketkurven. Med den medfølgende myke ballen blir det spilt utallige spennende basketkamper på oppå trampolinen.
 
Hoppboken er utmerket for den som vil lære seg å hoppe på trampolinen på en «korrekt» måte. Her kan du finne øvelser som lærer deg basisen til hopp og kombinasjoner. Et meget anbefalt tilbehør!