Tilbehør som gjør trampolinen trygg og underholdene

Sikkerhetsnettet hindrer effektivt at hopperene skader seg ved at de blir hindret fra å falle utenfor trampolinen. Våre aller fleste sikkerhetsnett har en selvlukkende, overlappende inngang, som gjør at det er raskt og enkelt og komme seg inn og at den alltid holdes stengt like etter. Dette er å anbefale fremfor sikkerhetsnett med glidelås i åpningen, som ofte revner eller blir ødelagt etter en viss periode.
 

Tilbehør av høy kvalitet

Sikkerhetsnett, stige, overtrekk og forankringssett. På samme måte som det finnes mange ulike trampoliner så finnes det mange forskjellige tilbehør med varierende kvalitet.  Når det gjelder kvalitet og pris så anbefaler vi spesielt å investere i et sikkerhetsnett av høyere standar, da dette er det viktigeste tilbehøret vedrørende tryggheten for hopperene. Billigere produkter har ofte dårligere material, konstruksjon og holdbarhet.
 
Overtrekk anbefaler vi for å forlenge holdbarheten til trampolinen ved å skjerme det mot vær, vind, løv o.l. Et overtrekk anbefales også dersom man skal være bortreist en viss periode. Ved å montere på overtrekket forhindrer man lettere at uvedkommende hopper på trampolinen når man ikke er hjemme.
 
Hvis du bor i et område det blåser mye, eller du ganske enkelt ønsker å være forberedt på varierende værforhold, anbefaler vi å investere i et forankringssett. En trampoline som blir tatt av kraftig vind kan påføre mye skade, pluss at det er en unødvendig å utsette seg for det økonomiske om man må erstatte deler som blir ødelagt i stormvær. Vi anbefaler alltid å forankre trampolinen så godt som mulig.
SPS (Silent Performance System) er et tilbehør som forhindrer at kantbeskyttelsen ikke 'smeller' med fjærene når man hopper på trampolinen, noe som resulterer i en bedre sprett og en mer lydløs trampoline.
 

Flere funksjoner - mer moro!

Vi har også tilbehør som gjør trampoliner (om mulig) enda mer underholdene og morsom. Mange tilbehør produseres for å øke trampolines funksjoner og skaper flere bruksområder. 
 
Med vår North Basketkurv som man kan montere på sikkerhetsnettet (softball inkluderes ved kjøp), så man kan spille utallige spennende basketkamper på oppå trampolinen.
 
Hoppboken er utmerket for den som vil lære seg det grunnleggende man bør vite for å hoppe på trampolinen på en faglig korrekt måte. Her kan du finne øvelser som lærer deg basisen du trenger for å utføre hopp og kombinasjoner.