Trampoliner

Trampoliner av høy kvalitet, fokus på trygghet og lang holdbarhet.
  Les mer


Trampoliner av beste kvalitet og best sikkerhet!

Alle våre trampoliner er bygd med fokus på kvalitet, sikkerhet og hoppeegenskaper. Vi tilbyr både runda og ovale trampoliner, med høye ben eller nedgravningsbare. De er kraftige og stabile med tykke, UV-beskyttende og godt dekkende kantbeskyttelse.
 
Modellene fra North Trampoline er utrustet med det unike sikkerhetssystemet HPS (Horizon Protection System) som tilfører en helt ny dimensjon av sikkerhet. Hoppeduken er utrustet med en ekstra besskyttelse som dekker fjærene og drastiskt minimerer risikoen å trampe ned mellom fjærene. Sikkerhetsnettet er ekstra høyt, 190 cm, og overlapper inn på kantbeskyttelsen for å beskytte hopperen fra å skli ned mellom kantbeskyttelsen og sikkerhetsnettet.
 
I skandinavias største trampoline test 2015 var det en model fra North Trampoline som stakk av med seieren, nemlig North Challenger!
 
Berg Toys har produsert trampoliner av beste kvalitet i over 25 år. Samtlige modeller holder høyeste klasse og bestselgeren Berg Champion har tidligere blitt utsett til Best i Test av både Testfakta og SVT. I sortimentet finnes også Berg Favorit som er en populær innstegsmodel og Berg Elite+ som er deres flaggskip.
 

Stor eller liten trampoline? Rund eller oval?

Så hvilken trampoline skall man da velge? Hva skal man tenka på?
 
Ulike trampoliner har ulik karakter i spretten. Har man mindre barn kan man velge noen av de mykere modellene da små letta barn behøver litt ekstra hjelp fra trampolinen for å få bra sprett. Vi bruker da å anbefale Champion, Challenger eller Explorer som alle har en dynamisk og levende sprett som passer både lette og tyngre hoppere.
 
Har du en avlang hage kan en oval trampoline være et bra alternativ. De passer også bra om man vil ha litt lengre hoppeoverflate for volter og triks eller vil spille ballspill oppe på trampolinen. Ønsker man å hoppe to stykker samtidig gjør den ovale formen at spretten blir mindre påvirket av den andre hopperen.
 
Når det gjelder størrelsen får man utgå fra hagens størrelse.
Forskjellen på spretten er marginel mellom de ulike størrelsene men hoppeoverflaten vokser betydelig om du velger noen av de større modellene, noe som kan være hærlig om man for eksempel vil hoppe to sammen. Det blir også større avstand mellom de som hopper noe som også øker sikkerheten.
 
Vil du at trampolinen skall smelte inn i hagen kan en nedgravninsbar model være intressant. Her får man samme hoppeegenskaper som på de vanlige modellene og samtidig en stilren trampoline som smelter fint inn på plenen.
 
Sjekk gjerne vår kjøpsguide med tips og råd som hjelper deg å finne rett. Her finner du også vanlige spørsmål og svar.
 

Elsker du også trampoliner? Del din glede med oss!

Vi syns det er fantastisk morsomt å se hvordan våres trampoliner anvendes! Et bilde av barna som ler og har det gøy, en film med kule triks og bra musikk... Kanskje har du bygget din trampoline opp på en kreativ måte? Kanskje du vil sende oss en tekst å fortelle om deg selv og hvordan akkurat du hopper?
 
vår Facebook-side kan du dele dine opplevelser og kommentarer. Har du en blogg, så ta gjerne bilde og fortell oss om dine sprettende eventyr. Du er en inspirasjon for oss og for andre. Jo flere trampoliner i verden, jo gladere blir verden!