Best kvalitet og optimal sikkerhet!

Alle våre trampoliner er produsert med stor fokus på kvalitet, god holdbarhet, sikkerhet og sprett-kapasitet. Vi selger både runde og ovale trampoliner, med høye ben eller som nedgravningsbare versjoner. Våre trampoliner har en kraftig og stabil konstruksjon, samt tykke, UV-beskyttende og godt dekkende kantbeskyttelser.


Flere modeller fra North Trampoline er utstyrt med det unike sikkerhetssystemet NSS (North Safety System) som gir en helt ny dimensjon av trygghet. Hoppeduken er utstyrt med en ekstra beskyttelse som dekker fjærene og effektivt minimerer risikoen for å få tilgang mellom fjærene med armer og ben. Sikkerhetsnettene er ekstra høye, 190 cm, og overlapper inn på kantbeskyttelsen for å beskytte hopperen fra å skli ned mellom kantbeskyttelsen og sikkerhetsnettet.
North's bestselgere er North Explorer. North's mest eksklusive modell er rektangulære North Athlete.

 

Stor eller liten? Rund eller oval?

Så hvilken trampoline bør man velge? Hva skal man tenke på før kjøpet?


Alle trampoliner har en unik karakter i spretten. Har man mindre barn kan man velge noen av de mykere modellene. Barn i en lettere vektklasse behøver litt ekstra hjelp fra trampolinen for å oppnå en best mulig sprett. Vi bruker å anbefale North Explorer rund eller North Pioneer rund hvis man ønsker en rund trampoline. Om man ønsker en oval modell anbefaler vi vår storselger North Explorer oval eller Pioneer oval Det alle disse modellen har til felles en dynamisk og levende sprett som passer både lette og tyngre hoppere.


Har du en avlang hage kan en oval trampoline være et bra alternativ. De passer også bra om man vil ha litt lengre overflate for å utføre turn og triksing, samt å spille ballspill som f.eks basket på trampolinen. Ønsker man å hoppe to stykker samtidig gjør den ovale formen at spretten blir mindre påvirket av hverandres hopping.


Når det gjelder størrelsen på trampolinen du ønsker avhenger dette hovedsakelig av området du tenker å plassere den på og din egen preferanse. Forskjellen på sprett-kapasiteten mellom de ulike størrelse er som regel marginal. Fordelen med at hoppe-overflaten er større er at man kan føle seg tryggere med at man har et større område å hoppe på, spesielt om to ønsker å hoppe sammen. Dette øker sikkerheten for hopperene da det er minimaliserer sjansen for å kræsje i hverandre.


Vil du at trampolinen skal være så diskré og estetisk plassert som mulig i hagen kan en nedgravbar modell være et godt valg for deg. Her får man samme sprett-kapasitet som på de vanlige modellene, men samtidig en stilren trampoline ikke tar så mye oppmerksomhet fra hagen.

Gjerne les vår kjøpsguide med tips og råd som hjelper deg å finne rett trampoline for deg og din familie. Her finner du også en seksjon over vanlige spørsmål og svar.

X

Innstillinger for informasjonskapsler